Knaus

Knaus caravan 2024

Vrijheid die beweegt, dat is Knaus. Knaus heeft een caravan voor elk soort vakantie en voor iedere vakantieganger. Dat varieert van een compacte caravan voor één stel, of een ruim designicoon voor gezinnen of grotere groepen. Maar ook die ene sportieve caravan met extra veel laadvolume heet Knaus.

Knaus biedt een keur aan modellen, van ultralicht en modern tot een klassieke caravan. En zoals je bij Knobben gewend bent, bieden we binnen deze modellen ook weer diverse opties, uitbreidingen en indelingen. Met Knaus stel je je eigen droomcaravan samen: van de basis tot de details. Op naar de campingvakantie zoals je die altijd al droomde. Komt u uit Rijssen, Almelo, Enschede of Zwolle? Een Knaus caravan koopt u het beste bij Knobben. Ook wanneer u niet in Overijssel woont. 

Inmiddels zijn de Knaus caravan modellen van 2024 geïntroduceerd. Bekijk de modellen hier:

knaus

Alle Knaus modellen

knaus azur 2024
knaus deseo 2024
knaus sport 2024
knaus sport epower selection 2024
knaus sport&fun 2024
knaus südwind 2024
knaus yaseo 2024

Altijd een Knaus caravan die bij u past

Compacte caravan voor paartjes of ruime designicoon – toch de sportieve caravan met extra veel laadvolume? Bij KNAUS vindt u altijd de passende caravan voor uw droomvakantie. Keuze uit vele verschillende modellen, nog meer indelingsvarianten en vele uitrustingsopties kunt u uw geheel eigen favoriet kiezen. Dat is vrijheid, die beweegt – en campingvakantie zoals u die zich altijd al heeft gewenst. 

KNAUS SILVER SELECTION

Onze actiemodellen

Om de caravan actiemodellen van de SILVER SELECTION weer iets heel bijzonders mee te geven heeft Knaus hiervoor nieuwe normen voor wat betreft opties en comfort opgesteld.

Veel extra’s, omvangrijke design pakketten en hoogste eisen qua comfort maken van de actie modellen nu al de beste keuze voor de veeleisende caravan gebruikers. Dat zij daarbij ook aan attractieve condities met geweldige prijsvoordelen hebben gedacht vinden ze vanzelfsprekend. Net zo vanzelfsprekend als de ruime keuze uit de verschillende modellen.

Hierdoor vindt u bij KNAUS heel eenvoudig het caravan actiemodel dat het beste bij u past. 

knaus-silver-edition
Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?