Fendt

Fendt caravan 2024

Met Fendt caravan komt u overal. Verbreid uw horizon en ontdek nieuwe oorden. Fendt mixt doordachte functionaliteit, een tijdloos design en een hoog uitrustingsniveau. Dat betekent genieten zonder zorgen. Kijk eens naar de inrichting van de verschillende modellen: niet alleen is er voor iedereen de perfecte Fendt caravan, maar ook is ieder model standaard gekenmerkt door de meest hoogwaardige kwaliteit. In uitvoering, inrichting en mogelijkheden.

Inmiddels zijn de Fendt caravan modellen van 2024 geïntroduceerd. Bekijk de modellen hier:

Fendt caravan kopen bij Knobben

Komt u uit Rijssen, Almelo, Enschede of Zwolle? Een Fendt caravan koopt u het beste bij Knobben. Ook wanneer u niet in Overijssel woont. Knobben is als sinds 2001 Fendt-dealer. Het is een prachtig merk van een hoge kwaliteit. Fendt staat bekend om haar veelzijdigheid aan mogelijkheden en kwalitatieve uitstraling in de uitvoering en de inrichting. Het merk is erg gedetailleerd en maakt uw vakantiedromen werkelijkheid.

fendt
fendt apero 2024

Alle Fendt modellen

fendt apero 2024
fendt bianco 2024
fendt bianco selection 2024
fendt diamant 2024
fendt tendenza 2024

Een Fendt Caravan

Hiermee heeft u onderweg alles wat u nodig heeft direct bij de hand. Of u nu een weekendje weg gaat of weken wilt toeren. Van een boerencamping in Twente tot overwinteren in Spanje: dankzij de caravans van Fendt hoeft u nog maar één ding zelf te doen: inpakken en dan ontspannen genieten.

Modellen

Laten we eens wat verder in gaan op de verschillende modellen, met elk hun eigen bijzonderheden en voordelen.

Fendt Apero

De Fendt Apero is de nieuwkomer in de Fendt-caravanwereld. Ervaar de hippe levensstijl. Met de Fendt Apero ervaart u direct het moderne, levendige interieur voor een hippe lifestyle-vakantie. Bij de Fendt Apero 2024 ziet u meteen het moderne, sprankelende interieur in alle 7 beschikbare stijlen, perfect voor een unieke lifestyle-ervaring.

Fendt Bianco Activ 

De Fendt Bianco Activ vertegenwoordigt de tweede serie in het aanbod van Fendt in 2024. Deze Bianco-serie is opnieuw beschikbaar voor het nieuwe seizoen in 2024, en komt in twee varianten, de Bianco Selection en Bianco Activ. De Bianco serie is ontworpen met een modern interieurdesign dat strakke en warme invloeden combineert. 

Fendt Bianco Selection

De Fendt Bianco Selection vertegenwoordigt de eerste serie in het aanbod van Fendt in 2024. Deze Bianco-serie is opnieuw beschikbaar voor het nieuwe seizoen in 2024, en komt in twee varianten, de Bianco Selection en Bianco Activ. De Bianco serie is ontworpen met een modern interieurdesign dat strakke en warme invloeden combineert. 

Fendt Diamant

Absoluut uniek in elk aspect! De 3 beschikbare modellen van de topklasse Fendt Diamant staan garant voor een luxe ervaring in een stijlvolle setting. Vanaf 2024 zijn ze standaard uitgerust met de geavanceerde ALDE-kachel en vloerverwarmingstechnologie, zodat u kunt genieten van optimale prestaties en comfort.

Fendt Tendeza

De moderne Fendt Tendenza blijft vooroplopen in de industrie. De tijdloze, eigentijdse toonaangevers van de Tendenza-serie worden nu geïntroduceerd met een volledig vernieuwd ontwerp van het interieur. Voor het jaar 2024 zijn er 7 verschillende indelingen beschikbaar. De buitenkant van de nieuwe Fendt Tendenza sluit, net als alle andere modellen in 2024, perfect aan bij de hoogwaardige Diamant-topserie!

Wist u dat… de Fendt haar eigen fanclub heeft? Sinds 1995 is de Fendt Caravan Club Nederland uitgegroeid tot een grote groep kampeerliefhebbers. Kamperen met de Fendt vanzelfsprekend.

Duitse kwaliteit

Laten we afsluiten met een paar (optionele) kenmerken van een echte Fendt caravan: zitkussens met hoog soortelijk gewicht voor alle comfort, LED-verlichting, bedden: matrassen met binnenvering, Geïntegreerde verduisteringsplissé en insectenrollo, Slim-Tower koelkast met uitneembaar vriesvak en binnenverlichting. Lichtlijst in de profiellijst van de bovenkasten (keuken).

fendt bianco selection 2024

Advies bij Knobben

Heeft u interesse in een Fendt Caravan en wilt u graag persoonlijk advies ontvangen van een van onze adviseurs? Ze helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?