FENDT Caravans

Met Fendt kom je overal. Verbreid je je horizon en ontdek je nieuwe oorden. Fendt mixt doordachte functionaliteit, een tijdloos design en een hoog uitrustingsniveau. Dat betekent genieten zonder zorgen. Kijk eens naar de inrichting van de verschillende modellen: niet alleen is er voor iedereen de perfecte Fendt caravan, maar ook is ieder model standaard gekenmerkt door de meest hoogwaardige kwaliteit. In uitvoering, inrichting en mogelijkheden.

Inmiddels zijn de modellen van 2023 geïntroduceerd en is dit ook gewijzigd op onze website.

Fendt caravan kopen bij Knobben

Een Fendt caravan koop je het beste bij Knobben. Knobben is als sinds 2001 Fendt-dealer. Het is een prachtig merk van een hoge kwaliteit. Fendt staat bekend om haar veelzijdigheid aan mogelijkheden en kwalitatieve uitstraling in de uitvoering en de inrichting. Het merk is erg gedetailleerd en maakt uw vakantiedromen werkelijkheid.

Fendt

Alle Fendt modellen

2
1
2
2
2

Een Fendt Caravan

Hiermee heb je onderweg alles wat je nodig hebt direct bij de hand. Of je nu een weekendje weg gaat of weken wilt toeren. Van een boerencamping in Twente tot overwinteren in Spanje: dankzij de caravans van Fendt hoef je nog maar één ding zelf te doen: inpakken en dan ontspannen genieten.

Modellen

Laten we eens wat verder in gaan op de verschillende modellen, met elk hun eigen bijzonderheden en voordelen.

Fendt Apero

De Apero is de nieuwkomer in de Fendt-caravanwereld. Ervaar de hippe levensstijl.  Met de Fendt Apero ervaar je direct het moderne, levendige interieur voor een hippe lifestyle-vakantie. 

De Apero heeft zeven moderne en functionele indelingen – met eventueel stapelbedden. Zo wordt vrije tijd zoals het zou moeten zijn – een levensstijl. 

Fendt Bianco

De Bianco is er in 2 verschillende uitvoeringen, Selection en Active. Beide uitvoeringen zijn compact, wendbaar en degelijk, zoals je van een Duits merk mag verwachten.

Fendt Active

De Active, zijn naam zegt het al, is naast deze voordelen nog meer gericht op het reizen en comfort onderweg. Zo is er bijvoorbeeld nog meer bergruimte in te delen en is de Bianco Active voorzien van een 10 liter gasboiler en kachel. 

Fendt Diamant

De Diamant is al jaren onderdeel van de Fendt collectie. Maar daarmee is dit model zeker niet ouderwets te noemen. De Diamant wordt namelijk constant verbeterd en aangepast aan de kennis en technieken van deze tijd.

Fendt Tendeza

Mag zichzelf tot de topklasse onder de Fendt caravans rekenen. Hierbij worden hoogwaardige materialen en technieken gecombineerd met de nieuwste innovaties.

Wist je dat… de Fendt haar eigen fanclub heeft? Sinds 1995 is de Fendt Caravan Club Nederland uitgegroeid tot een grote groep kampeerliefhebbers. Kamperen met de Fendt vanzelfsprekend.

Duitse kwaliteit

Laten we afsluiten met een paar (optionele) kenmerken van een echte Fendt caravan: zitkussens met hoog soortelijk gewicht voor alle comfort, LED-verlichting, bedden: matrassen met binnenvering, Geïntegreerde verduisteringsplissé en insectenrollo, Slim-Tower koelkast met uitneembaar vriesvak en binnenverlichting. Lichtlijst in de profiellijst van de bovenkasten (keuken).

Advies bij Knobben

Heeft u interesse in een Fendt Caravan en wilt u graag persoonlijk advies ontvangen van een van onze adviseurs? Ze helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?