Reviews

Reviews

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening

Laat een review achter!

Op deze pagina vindt u reviews van klanten die tevreden zijn met onze service.

Iedereen is vrij om een mening achter te laten. Of u nou gebruik heeft gemaakt van onze werkplaats, een nieuwe caravan heeft aangeschaft of een caravan heeft ingeruild. 

Laat uw ervaring achter via onderstaand formulier.

Welke beoordeling geeft u ons?

Fam. Klokkendijk
Lees verder
De medewerkers bij Knobben helpen je graag en ze denken mee met het zoeken naar de juiste oplossing!
Fam. Stegeman
Lees verder
Zeer goed bedrijf we werden keurig gebeld voor de kosten van reparatie van onze camper. Alles was perfect gemaakt. We zijn zeer tevreden hier over.
H. schuurkamp
Lees verder
10 sterren is helaas niet mogelijk, dan maar 5 sterren! Een tijdje geleden een 2e hands caravan gekocht. Super tevreden, hebben wij onze eerste 5 dagen met deze caravan doorgebracht op een camping in Elst. Over de service, aankoop en afhandeling van deze koop bij Knobben een hele dikke pluim. Top top top.
Rob van de Haar
Lees verder
Vandaag was het zover en konden wij onze Fendt Bianco active ophalen. De Aflevering is op een zeer professionele en rustige manier uitgevoerd en er werd uitvoerig de tijd voor genomen. Beste medewerkers van Knobben, dank voor het complete verkoop proces met zeer deskundig advies, uitstekende communicatie en zeer hoog service level. Hartelijke groet van een zeer tevreden klant. Rob
Frans en Gerda Pieters
Lees verder
Mooie en verzorgde winkel. Goede ontvangst. 5 sterren dus!
Josefien Colmenero
Lees verder
Voor de derde keer een nieuwe caravan gekocht bij Knobben. Het advies en meedenken met de klant is buitengewoon goed. Daarnaast een uitstekende werkplaats met topmonteurs die expert zijn in het inbouwen van mogelijke extra accessoires. Inruilprijs op oude caravan zeer netjes en marktconform. Voor ons geen andere dealer dan Knobben.
Jenny Mulder
Lees verder
Bij meerdere bedrijven informatie gewonnen, maar bij Knobben terecht gekomen. Martin heeft ons advies gegeven en we zijn zeer tevreden hoe de caravan is gerepareerd. Het middelste gedeelte van de dakplaat werd doorgezaagd en er tussen uit gehaald. De rondingen aan de voor- en achterkant van het dak bleven zitten. Daarover een compleet nieuw dak. Niet zichtbaar aan de buitenkant en minder gewicht (20kg) dan dat er een nieuw dak over het gehele oude dak geplakt wordt. Schade zeer correct afgewerkt en vriendelijke medewerkers. Fam. Mulder
Henk en Giny Diele
Lees verder
Op het einde van 2023 hebben we nog een nieuwe caravan gekocht! Het was de 6e en waarschijnlijk (gezien onze leeftijd) de laatste, maar wat betreft ontvangst, onderhandelingen (met Laurens) en aflevering eindigt dit bedrijf echt bovenaan onze lijst. Het is een eerlijk bedrijf waar we een goed gevoel bij hebben. Ook de aflevering, inclusief het overpakken van al onze spullen, was keurig voorbereid. Chapeau!! We hopen nog veel plezier te beleven aan onze caravan en wensen jullie voor de toekomst heel veel succes. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw zaken met jullie te doen!
Hans
Lees verder
Garantie werkzaamheden keurig en kostenloos gerepareerd zoals het hoort.
Toon Bornerd
Lees verder
We zijn uitstekend geholpen door Martin en zijn tot een zeer goede oplossing gekomen. Mijn vorige review moet dan ook als niet geschreven worden beschouwd. Martin bedankt.
Previous
Next
Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?