Reviews

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening

Laat een review achter!

Op deze pagina vindt u reviews van klanten die tevreden zijn met onze service.

Iedereen is vrij om een mening achter te laten. Of u nou gebruik heeft gemaakt van onze werkplaats, een nieuwe caravan heeft aangeschaft of een caravan heeft ingeruild. 

Laat uw ervaring achter via onderstaand formulier.

Welke beoordeling geeft u ons?

Fam. Klokkendijk
Lees verder
De medewerkers bij Knobben helpen je graag en ze denken mee met het zoeken naar de juiste oplossing!
Fam. Stegeman
Lees verder
Zeer goed bedrijf we werden keurig gebeld voor de kosten van reparatie van onze camper. Alles was perfect gemaakt. We zijn zeer tevreden hier over.
H. schuurkamp
Lees verder
10 sterren is helaas niet mogelijk, dan maar 5 sterren! Een tijdje geleden een 2e hands caravan gekocht. Super tevreden, hebben wij onze eerste 5 dagen met deze caravan doorgebracht op een camping in Elst. Over de service, aankoop en afhandeling van deze koop bij Knobben een hele dikke pluim. Top top top.
Rob van de Haar
Lees verder
Vandaag was het zover en konden wij onze Fendt Bianco active ophalen. De Aflevering is op een zeer professionele en rustige manier uitgevoerd en er werd uitvoerig de tijd voor genomen. Beste medewerkers van Knobben, dank voor het complete verkoop proces met zeer deskundig advies, uitstekende communicatie en zeer hoog service level. Hartelijke groet van een zeer tevreden klant. Rob
Previous
Next
Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?