Levelsystemen

Levelsystemen

Bij het kamperen staat uw caravan of camper niet op iedere ondergrond waterpas. Een levelsysteem kan hiervoor een uitkomst zijn. Met de oprijblokken staat uw caravan of camper op iedere ondergrond waterpas. Zo kan alle apparatuur in uw wagen naar behoren functioneren en is het comfort in uw wagen altijd optimaal.

Bij Knobben vindt u voor iedere caravan of camper een levelsysteem. We hebben een breed assortiment aan levelsystemen van de merken AL-KO, E&P en Enduro.

Bekijk hieronder ons aanbod aan levelsystemen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een levelsysteem, neem dan contact op met één van onze specialisten.

al-ko stabilisatiesysteem up4

Caravan levelsystemen

al-ko stabilisatiesysteem up4

AL-KO Stabilisatiesysteem UP4

Het AL-KO Stabilisatiesysteem UP4 heeft 4 elektrisch bedienbare caravansteunen en is geschikt voor caravans tot 2500 kg. Te bedienen met een afstandsbediening.

ep-levelsysteem caravan

E&P Levelsysteem 2-steuns

Het E&P Levelsysteem heeft 2 hydraulische hefsteunen en is geschikt voor caravans tot 3500 kg. Te bedienen met het bedieningspaneel of draadloze afstandsbediening.

e&p levelsysteem 6-steuns

E&P Levelsysteem 6-steuns

Het E&P Levelsysteem heeft 6 hydraulische hefsteunen en is geschikt voor caravans tot 3500 kg. Te bedienen met het bedieningspaneel of draadloze afstandsbediening.

enduro autosteady as-201b fl

Enduro Autosteady AS-201B FL

De Enduro Autosteady is een complete set automatische uitdraaisteunen voor het stabiliseren van uw caravan. Geschikt voor caravans tot maximaal 2000 kg. 

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?