Nieuws

We houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws over ons of de kampeerbranche. Ook sturen we elke maand een nieuwsbrief waarin we u op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen, ons aanbod en alles over de nieuwste modellen.

Wilt u ook op de hoogte blijven? Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. 

vechline dakventilator luxuoso
Nieuws

Ervaar het verschil met de Vechline Dakventilator Luxuoso!

De Vechline Dakventilator Luxuoso is ontworpen om de luchttoevoer en -afvoer te verbeteren, zelfs met de kap gesloten. Met eenvoudige bediening via de meegeleverde afstandsbediening of het intuïtieve touchscreenpaneel, biedt deze ventilator ongeëvenaarde prestaties en gemak.

agenda vakbeurzen 2024
Nieuws

Agenda vakbeurzen 2024

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe caravan of camper? Bezoek de meest bekende vakbeurzen voor caravans, campers en uitrustingen!

champions deals 2024
Nieuws

Champions Deals 2024

Het is tijd voor de Champions Deals 2024! Profiteer van ongekende kortingen tot € 3.000 op onze Knaus en Weinsberg caravans.

actiemaand
Nieuws

Actiemaanden bij Knobben wegens succes verlengd!

Grijp uw kans om tijdens onze actiemaand te profiteren van ongekende kortingen op onze Fendt, Hobby en Knaus 2023 modellen!

open camping dag
Nieuws

Open Camping Dag 2024

Op zaterdag 6 april vieren we tijdens de Open Camping Dag landelijk de start van het kampeerseizoen. Tot en met 13 april hebben wij hoge kortingen en aanbiedingen waar u van kunt profiteren.

kampeertrends voor 2024
Nieuws

Wat zijn de belangrijkste kampeertrends voor 2024?

Het nieuwe kampeerseizoen start bijna! We vertellen u graag alles over de belangrijkste kampeertrends voor 2024.

weinsberg dealer
Nieuws

Wij zijn nu officieel Weinsberg dealer!

Met groot genoegen delen wij mee dat wij vanaf vandaag officieel een Weinsberg-dealer zijn. Als erkende dealer van Weinsberg, een vooraanstaand lid van de Knaus Tabbert Groep (KTG-Groep), breiden wij ons aanbod uit met een selectie van hoogwaardige caravans en campers die bekend staan om hun innovatie en kwaliteit.

winterkamperen
Artikelen

Ontdek de magie van winterkamperen!

Wanneer de temperaturen dalen, is winterkamperen dé manier om van de buitenlucht te genieten. Lees in onze blog verschillende activiteiten die u kunt beleven tijdens het kamperen in de kou.

knaus caravans 2024
Artikelen

Knaus caravans 2024

Ontdek de Knaus caravans 2024 en beleef vrijheid en zelfvoorzienend zijn zoals nooit voordien! Knaus loopt graag voor wat betreft technologische ontwikkelingen. “Bij Knaus staan de wielen nooit stil.” Het nieuwe 2024 model van Knaus bevestigt dit maar al te goed.

hobby caravans 2024
Artikelen

Hobby caravans 2024

Maak kennis met de Hobby modellen 2024. Compact en wendbaar. Luxueus en ruim. Voor koppels of gezinnen. Gemotoriseerd of voor een trekhaak: u heeft wensen voor uw mobiele thuis – Hobby heeft de geschikte oplossing. Met 49 verschillende indelingen in 7 reeksen biedt Hobby alles wat liefhebbers van caravans zoeken.

winterklaar
Artikelen

Uw caravan winterklaar maken? Wij geven 5 tips!

Is het vakantieseizoen voor u nu echt voorbij? Dan is het tijd om de caravan winterklaar te maken.

fendt caravans 2024
Artikelen

Fendt caravans 2024

De Fendt caravans 2024 vallen op door hun imposante achterkant met geïntegreerde achterlichten, wat een automotive uitstraling geeft. De caravans hebben een hoog afwerkingsniveau en betere isolatie dan de meeste concurrenten. Voor 2024 is de buitenkant gemoderniseerd met een nieuwe voor- en achterkant.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?