Nieuws

We houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws over ons of de kampeerbranche. Ook sturen we elke maand een nieuwsbrief waarin we u op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen, ons aanbod en alles over de nieuwste modellen.

Wilt u ook op de hoogte blijven? Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. 

winterkamperen
Artikelen

Ontdek de magie van winterkamperen!

Wanneer de temperaturen dalen, is winterkamperen dé manier om van de buitenlucht te genieten. Lees in onze blog verschillende activiteiten die u kunt beleven tijdens het kamperen in de kou.

knaus caravans 2024
Artikelen

Knaus caravans 2024

Ontdek de Knaus caravans 2024 en beleef vrijheid en zelfvoorzienend zijn zoals nooit voordien! Knaus loopt graag voor wat betreft technologische ontwikkelingen. “Bij Knaus staan de wielen nooit stil.” Het nieuwe 2024 model van Knaus bevestigt dit maar al te goed.

hobby caravans 2024
Artikelen

Hobby caravans 2024

Maak kennis met de Hobby modellen 2024. Compact en wendbaar. Luxueus en ruim. Voor koppels of gezinnen. Gemotoriseerd of voor een trekhaak: u heeft wensen voor uw mobiele thuis – Hobby heeft de geschikte oplossing. Met 49 verschillende indelingen in 7 reeksen biedt Hobby alles wat liefhebbers van caravans zoeken.

winterklaar
Artikelen

Uw caravan winterklaar maken? Wij geven 5 tips!

Is het vakantieseizoen voor u nu echt voorbij? Dan is het tijd om de caravan winterklaar te maken.

fendt caravans 2024
Artikelen

Fendt caravans 2024

De Fendt caravans 2024 vallen op door hun imposante achterkant met geïntegreerde achterlichten, wat een automotive uitstraling geeft. De caravans hebben een hoog afwerkingsniveau en betere isolatie dan de meeste concurrenten. Voor 2024 is de buitenkant gemoderniseerd met een nieuwe voor- en achterkant.

open dealer days
Nieuws

Knaus OPEN DEALER DAYS

Ontdek uw droomvoertuig en profiteer van exclusieve kortingen van 9 tot 31 oktober!

Bezoek onze showroom en beleef de vrijheid van kamperen dichtbij. Ons team staat klaar om u te adviseren en exclusieve aanbiedingen aan te bieden die u alleen tijdens de OPEN DEALER DAYS krijgt.

herfstvakantie
Artikelen

Kamperen in de herfstvakantie

De herfstvakantie is de perfecte tijd om te kamperen. Geniet van bomen die oranje kleuren, bladeren die vallen en de ochtenddauw.

wizard dazzle
Nieuws

Nu voor maar € 250,00: de Wizard Dazzle M500D 20″ vouwfiets

Vanaf nu verkrijgbaar – De Wizard Dazzle M500D vouwfiets met 20″ wielen is eenvoudig op te vouwen en is perfect voor kleinere huishoudens, vakanties of wanneer u met het openbaar vervoer naar uw werk gaat.

vakbeurzen
Nieuws

Agenda vakbeurzen 2023

Inspiratie opdoen voor een nieuwe caravan of camper? Bezoek één van de bekendste vakbeurzen op gebied van caravans, campers en uitrustingen! Met populaire merken als Knaus, Fendt en Hobby kunt u deze dagen genieten van de nieuwste primeurs voor 2024. Benieuwd op welke vakbeurzen wij te vinden zijn? Wij hebben de bekendste vakbeurzen in onze omgeving voor u op een rijtje gezet.

mindere bezetting
Nieuws

Mindere bezetting tijdens de vakantie!

I.v.m. onderbezetting tijdens de vakantieperiode kan het zijn dat u wat langer moet wachten dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak! De koffie staat altijd klaar. Wij wensen u alvast een fijne vakantie! Team Knobben

kampeervakantie
Nieuws

8 tips voor een onvergetelijke kampeervakantie in de natuur!

Een kampeervakantie is een geweldige manier om te ontspannen, de natuur te verkennen en onvergetelijke momenten te creëren met dierbaren. Met onze kampeertips bent u goed voorbereid op een avontuurlijke en plezierige zomerervaring in de buitenlucht!

voorjaarsactie
Nieuws

Voorjaarsactie Knobben

Voorjaarsactie bij Knobben – Scherpe acties op caravans, kampeerartikelen en technische accessoires!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?