Image 1 0548 52 15 15

Nieuws

Welkom bie Knobben

We houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws over ons of de kampeerbranche. Ook sturen we elke maand een nieuwsbrief waarin we u op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen, ons aanbod en alles over de nieuwste modellen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.
hobby caravans 2025

Hobby caravans 2025

Maak kennis met de Hobby caravans van 2025. Compact en wendbaar of juist luxe en ruimte. Hobby is geschikt voor zowel koppels als gezinnen en beschikbaar in een gemotoriseerde versie of voor de trekhaak. Uw ideale mobiele thuis wacht op u bij Hobby. Met 46 verschillende indelingen in 7 reeksen biedt Hobby alles wat liefhebbers van caravans zoeken.  

Lees meer
kampeertips zomervakantie 2024

7 onmisbare kampeertips zomervakantie 2024

De zomervakantie 2024 staat voor de deur en dat betekent tijd voor avontuur en ontspanning! Of u nu een doorgewinterde kampeerder bent of dit jaar voor het eerst met een caravan of camper op pad gaat, goed voorbereid zijn is het halve werk.

Lees meer
champions deals 2024

Champions Deals 2024

Profiteer tijdens de Champions Deals 2024 van ongekende aanbiedingen en kortingen tot € 3.000 op onze populaire Knaus en Weinsberg caravans.

Lees meer
35 jaar knaus dealerschap

35 jaar Knaus dealerschap

We zijn trots op onze langdurige samenwerking met Knaus, waar u als klant een belangrijk onderdeel van vormt. Bedankt voor het vertrouwen in ons én Knaus!

Lees meer
vechline dakventilator luxuoso

Ervaar het verschil met de Vechline Dakventilator Luxuoso!

De Vechline Dakventilator Luxuoso is ontworpen om de luchttoevoer en -afvoer te verbeteren, zelfs met de kap gesloten. Met eenvoudige bediening via de meegeleverde afstandsbediening of het intuïtieve touchscreenpaneel, biedt deze ventilator ongeëvenaarde prestaties en gemak.

Lees meer
agenda vakbeurzen 2024

Agenda vakbeurzen 2024

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe caravan of camper? Bezoek de meest bekende vakbeurzen voor caravans, campers en uitrustingen!

Lees meer
actiemaand

Mei en juni is actiemaand bij Knobben!

We hebben een sensationeel aanbod voor u klaarliggen tijdens onze actiemaanden in mei en juni. Grijp uw kans om te profiteren van ongekende kortingen op onze Fendt, Hobby en Knaus 2023 modellen!

Lees meer
kampeertrends voor 2024

Wat zijn de belangrijkste kampeertrends voor 2024?

Talloze kampeerliefhebbers hebben hun caravans al tevoorschijn gehaald en aan ons toevertrouwd voor een grondige inspectie. Het is inspirerend om te zien hoe goed voorbereid deze kampeerders zijn! Benieuwd naar het startsein van het nieuwe kampeerseizoen en de opkomende kampeertrends voor 2024? Ontdek het hier!

Lees meer
weinsberg dealer

Wij zijn nu officieel Weinsberg dealer!

Met groot genoegen delen wij mee dat wij vanaf vandaag officieel een Weinsberg-dealer zijn. Als erkende dealer van Weinsberg, een vooraanstaand lid van de Knaus Tabbert Groep (KTG-Groep), breiden wij ons aanbod uit met een selectie van hoogwaardige caravans en campers die bekend staan om hun innovatie en kwaliteit.

Lees meer
winterkamperen

Ontdek de magie van winterkamperen!

Wanneer de temperaturen dalen, is winterkamperen dé manier om van de buitenlucht te genieten. Lees in onze blog verschillende activiteiten die u kunt beleven tijdens het kamperen in de kou.

Lees meer
knaus caravans 2024

Knaus caravans 2024

Ontdek de Knaus caravans 2024 en beleef vrijheid en zelfvoorzienend zijn zoals nooit voordien! Knaus loopt graag voor wat betreft technologische ontwikkelingen. “Bij Knaus staan de wielen nooit stil.” Het nieuwe 2024 model van Knaus bevestigt dit maar al te goed.

Lees meer
hobby caravans 2024

Hobby caravans 2024

Maak kennis met de Hobby modellen 2024. Compact en wendbaar. Luxueus en ruim. Voor koppels of gezinnen. Gemotoriseerd of voor een trekhaak: u heeft wensen voor uw mobiele thuis – Hobby heeft de geschikte oplossing. Met 49 verschillende indelingen in 7 reeksen biedt Hobby alles wat liefhebbers van caravans zoeken.

Lees meer
Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?