Knaus caravan kopen Overijssel

  • Home
  • Knaus caravan kopen Overijssel

Knaus Caravan te koop Overijssel

Wilt u een Knaus caravan kopen in Overijssel? Bij Knobben in Rijssen hebben we een grote voorraad Knaus caravans. 
 
Vrijheid die beweegt, dat is KNAUS. KNAUS heeft een caravan voor elk soort vakantie en voor iedere vakantieganger. Dat varieert van een compacte caravan voor één stel, of een ruim designicoon voor gezinnen of grotere groepen. Maar ook die ene sportieve caravan met extra veel laadvolume heet KNAUS.
 
Wilt u een van onze Knaus caravans in het echt komen bekijken? U bent welkom Bie Knobben! Onze showroom is in Rijssen (overijssel).
 
Benieuwd welke Knaus caravans wij te koop hebben in Overijssel?: 
Inmiddels zijn de modellen van 2022 geïntroduceerd. Bekijk de modellen hier: 
knaus
knaus-caravan-enschede

Alle Knaus caravans te koop in Overijssel 2021 modellen

knaus azur 2024
knaus deseo 2024
knaus sport 2024
knaus sport epower selection 2024
knaus sport&fun 2024
knaus südwind 2024

Een Knaus Caravan kopen in Overijssel

KNAUS biedt een keur aan modellen, van ultralicht en modern tot een klassieke caravan. En zoals je bij Knobben gewend bent, bieden we binnen deze modellen ook weer diverse opties, uitbreidingen en indelingen. Met KNAUS stel je je eigen droomcaravan samen: van de basis tot de details. Op naar de campingvakantie zoals je die altijd al droomde.

Modellen

We zetten de verschillende modellen graag voor je op een rijtje.

Knaus Deseo

De DESEO is het nieuwste model KNAUS caravan. Een vervolg stap van de nieuwe weg die is ingeslagen met de TRAVELINO. De DESEO is een compleet nieuwe manier van caravan bouwen én beleven. 

Knaus Sport

De KNAUS SPORT gaat net als in de topsport voor het maximaal haalbare. De SPORT combineert een lichtgewicht frame met een maximum aan laadruimte, waarbij de verschillende modellen ruimte bieden aan 4-6 slaapplaatsen.

Knaus Sport & Fun

Onze dynamische lifestyle bagagekampioen combineert het beste van twee werelden. Progressief design en ongelooflijk veel ruimte voor veel actie. Achterklep omhoog, fietsen erin, kampeerspullen in het enorme bagageluik aan de voorzijde en daar gaat u. Waar ook naartoe en zolang u wilt. 

Knaus Südwind

Om te beginnen de SÜDWIND: een icoon onder de (KNAUS) caravans. Standaard komt de Knaus SÜDWIND met veel uitrustings-hightlights in het design van zowel interieur- als exterieur. Aan de buitenkant valt de klassieke stijl van de SÜDWIND op door gebruik van de CATEYE Evolution achterlichten en het gestroomlijnde dak van High‐Strength GFK. Kortom: een klassieker!

Knaus Südwind 60 years

Een van de eerste caravanmodellen en vandaag de dag nog steeds een echt succesverhaal: De SÜDWIND inspireert al bijna 60 jaar met steeds weer nieuwe uitrustingskenmerken, innovatieve technologieën en designhighlights. Als een echt icoon en uitvoerig uitgerust jubileummodel, overtreft de 60 YEARS bij wijze van spreken zichzelf.

Altijd een passende Knaus caravan in Overijssel

Compacte caravan voor paartjes of ruime designicoon – toch de sportieve caravan met extra veel laadvolume? Bij KNAUS vindt u altijd de passende caravan voor uw droomvakantie. Keuze uit vele verschillende modellen, nog meer indelingsvarianten en vele uitrustingsopties kunt u uw geheel eigen favoriet kiezen. Dat is vrijheid, die beweegt – en campingvakantie zoals u die zich altijd al heeft gewenst. 

Knaus caravan kopen Overijssel.

knaus-silver-edition

Advies bij Knobben

Heeft u interesse in een Knaus caravan kopen Overijssel en wilt u graag persoonlijk advies ontvangen van een van onze adviseurs? Ze helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?