Image 1 0548 52 15 15

ACCESSOIRES

U kunt bij ons terecht voor alle accessoires voor uw kampeervakantie. Wij adviseren u graag welke accessoires voor uw vakantie het meest geschikt zijn.

kampeerartikelen

Kampeerartikelen

In onze showroom in Rijssen hebben we ruim 450 m² aan kampeerartikelen. Alles wat u nodig heeft om te kamperen vindt u bij ons. Denk aan campingtafels, barbecues, huishoudelijke artikelen en nog veel meer!

Voortenten en luifels

De voortent is een uitbouw van uw caravan. Dankzij deze uitbouw heeft u veel meer ‘binnenruimte’. De voortent kunt u gebruiken als woonkamer, u kunt droog uw jas laten hangen en uw schoenen laten staan. Een voortent bestaat meestal uit een binnen- en een buitentent en een voortenttapijt.

Luifels zijn ontworpen om schaduw te bieden tegen de felle zon, maar veel kampeerders gebruiken ze ook als onderdak tijdens een regenbui. Er zijn zakluifels, die verbindt u aan de voortentrails en luxere cassetteluifels, deze schroeft u vast aan uw caravan.

voortenten en luifels
technische accessoires

Technische accessoires

U kunt bij ons terecht voor alle technische accessoires voor uw caravan of camper. Wij adviseren u graag welke technische accessoires voor uw caravan of camper het meest geschikt zijn. Voor de montage van de accessoires kunt u ook bij ons terecht.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?