Image 1 0548 52 15 15

Erkend Duurzaam

Welkom bie Knobben

Wij zijn Erkend Duurzaam

Met trots zijn we officieel opnieuw erkend als duurzaam bedrijf. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma van de mobiliteitsbranche. Bij Knobben Caravans & Campers zijn we trots op het Erkend Duurzaam certificaat. We beschouwen dit als een compliment en een blijk van waardering voor de MVO-maatregelen die we binnen ons bedrijf hebben doorgevoerd. Daarnaast is dit voor u als consument een bewijs dat ons bedrijf toekomstbestendig is en we ons bezig houden met het verduurzamen van ons bedrijf.

caravan kopen 1

Wat is Erkend Duurzaam?

Erkend Duurzaam is hét duurzaamheidskeurmerk van de mobiliteitsbranche. De certificering wordt uitgevoerd door onafhankelijke specialisten. Erkend Duurzaam is 100 procent objectief en hanteert de internationale ISO 26000-norm voor duurzaamheid. De complexe wet- en regelgeving die hiermee gemoeid is, zet Erkend Duurzaam om in praktische en handzame standaarden voor alle Nederlandse bedrijven die actief zijn in de mobiliteitsbranche. Het Instituut voor Duurzame Mobiliteit is opgericht door BOVAG en RAI Vereniging. Het Erkend Duurzaam programma is een initiatief van het IvDM.

Voor ons betekent duurzaamheid dat wij in alle facetten van onze bedrijfsvoering rekening houden met mens en milieu. Niet alleen door (duurzame) inzetbaarheid van onze medewerkers, maar ook door een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in onze omgeving en de milieubelasting bij onze diensten tot het minimale te beperken.

erkend duurzaam
erkend duurzaam
erkend duurzaam

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bij Knobben Caravans & Campers staat duurzaamheid centraal, waarbij we ons inzetten voor zowel mens als milieu in onze bedrijfsvoering. Het welzijn en de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers nemen een cruciale plaats in. Bovendien hechten we waarde aan het leveren van een positieve bijdrage aan de samenleving en streven we ernaar de milieubelasting tot een minimum te beperken.

Zonnepanelen op ons dak

Bij Knobben Caravans & Campers geloven we sterk in de kracht van hernieuwbare energie. Daarom hebben we ons bedrijfspand voorzien van geavanceerde zonnepanelen die een aanzienlijk deel van onze energiebehoefte duurzaam opwekken. Dit betekent dat de energie die wordt gebruikt voor het onderhouden en voorbereiden van uw caravan of camper afkomstig is van groene bronnen.

Afvalscheiding & recycling

Wij nemen recycling serieus bij Knobben Caravans & Campers. Door ons afval zorgvuldig te scheiden, streven we ernaar alles zo veel mogelijk te recyclen of op verantwoorde wijze af te voeren. Op deze manier dragen we bij aan het verminderen van de afvalberg en beperken we de belasting van ons milieu.

Duurzame caravans en campers

De fabrikanten van onze merken erkennen het belang van duurzame mobiliteit. Daarom presenteren wij in onze showroom een ruime selectie aan schone en zuinige caravans en campers. Deze selectie omvat modellen die ontworpen zijn met duurzaamheid als uitgangspunt. Van energie-efficiënte apparaten tot het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Wij waarborgen dat u kunt genieten van het avontuur zonder concessies te doen aan comfort of uw ecologische voetafdruk.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?