Hobby

Hobby caravan 2024

Een caravan van Hobby betekent: Luxe, All-in en Comfort. En dat voor een betaalbare prijs. Hobby is al jarenlang wereldwijd marktleider in de caravanbouw. En niet voor niets. Al 50 jaar zet Hobby met elke nieuwe generatie caravans de toon. Hobby is en blijft erg geliefd om zijn tijdloze  ontwerp en all-inclusieve uitrusting. Daarnaast herkent u de Hobby caravan aan het hoge uitrustingsniveau en het optimale comfort dat ze bieden en uitstralen.

Inmiddels zijn de Hobby caravan modellen van 2024 geïntroduceerd. Bekijk de modellen hier:

Hobby caravan kopen bij Knobben

Komt u uit RijssenEnschede of Zwolle? Een Hobby caravan koopt u het beste bij Knobben. Ook wanneer u niet in Overijssel woont. Sinds 1983 verkopen we modellen van dit prachtige merk. Eigentijds én innovatief. Een caravan van Hobby betekent luxe voor een betaalbare prijs.

hobby
hobby prestige 2024

Alle Hobby modellen

hobby beachy 2024
hobby de luxe 2024
hobby excellent 2024
hobby excellent edition
hobby maxia 2024
hobby ontour 2024
hobby prestige 2024

Bij Hobby betaalt u echter geen meerprijs voor alle extra comfort en accessoires. U betaalt 1 prijs, all-in. Want het motto van Hobby is al 50 jaar lang: ‘wij maken mobiel vakantie vieren leuker, comfortabeler en betaalbaar’.

Een Hobby caravan biedt alles wat u tijdens uw vakantie nodig hebt. Of dat nu een weekendje aan de kust is, of een maand lang rondtrekken in Frankrijk: u vindt alles wat u nodig heeft in uw mobiele vakantiehuis. Het woongedeelte biedt allereerst een zithoek met voldoende beenruimte en een verstelbare tafel. De ramen zijn geschikt voor elk gedeelte van de dag: voorzien van een combicassette met verduisteringsgordijnen en insectenhor. Wat te denken van de verwarmde garderobe: nooit meer klamme kleren! En er wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Een hoekregaal achter de bank, een kledingkast met LED-verlichting, en geventileerde bovenkasten.

Ook de keuken combineert een zee aan ruimte met de nodige comfort. Onder de kook- spoelcombinatie vindt u brede lades met Push-Lock. Natuurlijk een compacte Superslim koelkast. En toch is er nog ruimte voor een kruidenrek, handdoekhouder en uitschuifbare apothekerskast. In de achterwand is ook bergruimte gecreëerd en in het keukenraam zijn wandcontactdozen verwerkt.

Nachtrust

Aan alle vakantiegangers is gedacht waar het op slapen aankomt. De 7 slaapplekken variëren van kinderbedden met schoolbord en nachtlampje, tot een zithoek die snel en makkelijk wordt omgetoverd tot een ruim tweepersoonsbed. Alle bedden zijn voorzien van comfortabele koudschuimmatrassen en dito hoofdeindes. Ook bij de bedden is weer aan alle details gedacht, van ventilatie tot verlichting en de nodige stopcontacten.

Badkamer

De badkamer is over de hele achterzijde geplaatst. Dat betekent ook hier ruimte en comfort. Wat te denken van een aparte douchecabine. Een elegante wastafel voorzien van kraan en tandenborstelbeker. Een dakluik voor de nodige ventilatie en diverse ruime toiletvoorzieningen, inclusief Praktisch draaibaar THETFORD toilet dat naar beide zijden 90° draaibaar is. Ook hier is weer optimaal gebruik gemaakt van alle mogelijkheden tot bergruimte.

Naast al dit comfort zijn alle Hobby Caravans voorzien van de meest moderne techniek opbouw en boordtechniek, zoals markieslijsten met waterafloop, extra kofferruimte, bedieningspanelen, TRUMA-verwarming en veiligheidsgasdrukregelaar.

Bekijk al deze mogelijkheden en meer in onze showroom! De koffie staat klaar.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?