Fietsendragers

Fietsendragers

Een fietsendrager is de oplossing om uw fiets mee te nemen naar uw vakantiebestemming.

Bij Knobben vindt u voor iedere caravan of camper een fietsendrager. We hebben een breed assortiment aan disseldragers en dragers voor achterop uw caravan of camper van de merken FiammaThule en Enduro. Onze specialisten monteren uw fietsendrager vakkundig in onze werkplaats.

Bekijk hieronder ons aanbod aan fietsendragers. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een fietsendrager, neem dan contact op met één van onze specialisten.

fietsendragers

Dieselmontage

thule caravan light

Thule Caravan Light

De Thule Caravan Light fietsendrager is geschikt voor 2 fietsen tot een laadgewicht van 40 kg. Deze fietsendrager is niet geschikt voor e-bikes en niet uitschuifbaar.

thule superb (aluminum)

Thule Caravan Superb SV 16

De Thule Caravan Superb SV 16 fietsendrager is geschikt voor 2 fietsen tot een laadgewicht van 60 kg. Deze fietsendrager is geschikt voor e-bikes en niet uitschuifbaar.

thule caravan superb xt short

Thule Caravan Superb XT Short

De Thule Caravan Superb XT Short fietsendrager is geschikt voor 2 fietsen tot een laadgewicht van 60 kg. Deze fietsendrager is geschikt voor e-bikes en niet uitschuifbaar.

enduro disselfietsdrager bc260

Enduro BC260

De Enduro BC260 fietsendrager is geschikt voor 2 fietsen tot een laadgewicht van 60 kg. Deze fietsendrager is geschikt voor e-bikes en uitschuifbaar.

enduro bc260 zwart

Enduro BC260 Zwart

De Enduro BC260 fietsendrager is geschikt voor 2 fietsen tot een laadgewicht van 60 kg. Deze fietsendrager is geschikt voor e-bikes en uitschuifbaar.

Achterwand drager

thule elite g2

Thule Elite G2 Standaard

De Thule Elite G2 Standaard fietsendrager is geschikt voor 2-4 fietsen tot een laadgewicht van 60 kg. Deze fietsendrager is geschikt voor e-bikes.

thule elite g2 short

Thule Elite G2 Short

De Thule Elite G2 Short fietsendrager is geschikt voor 2-4 fietsen tot een laadgewicht van 60 kg. Deze fietsendrager is geschikt voor e-bikes.

thule excellent (aluminium)

Thule Excellent G2 Standaard

De Thule Excellent G2 Standaard fietsendrager is geschikt voor 2-4 fietsen tot een laadgewicht van 60 kg. Deze fietsendrager is geschikt voor e-bikes.

thule excellent (zwart)

Thule Excellent G2 Standaard Zwart

De Thule Excellent G2 Standaard zwart fietsendrager is geschikt voor 2-4 fietsen tot een laadgewicht van 60 kg. Deze fietsendrager is geschikt voor e-bikes.

thule lift v16

Thule Lift V16 Manueel

De Thule Lift V16 manueel fietsendrager is geschikt voor 2-3 fietsen tot een laadgewicht van 50 kg. Deze fietsendrager is geschikt voor e-bikes.

thule lift v16

Thule lift V16 12 volt

De Thule lift V16 12 volt fietsendrager is geschikt voor 2-3 fietsen tot een laadgewicht van 50 kg. Deze fietsendrager is geschikt voor e-bikes.

thule excellent (aluminium)

Thule Sport G2

De Thule Sport G2 fietsendrager is geschikt voor 2-3 fietsen tot een laadgewicht van 50 kg. Deze fietsendrager is niet geschikt voor e-bikes.

thule sport g2 short

Thule Sport G2 Short

De Thule Sport G2 Short fietsendrager is geschikt voor 2-3 fietsen tot een laadgewicht van 50 kg. Deze fietsendrager is niet geschikt voor e-bikes.

thule sport g2 universeel

Thule Sport G2 Universeel

De Thule Sport G2 Universeel fietsendrager is geschikt voor 2 fietsen tot een laadgewicht van 38 kg. Deze opklapbare fietsendrager is niet geschikt voor e-bikes.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?