Image 1 0548 52 15 15

CARAVAN KEUREN

Wij bij Knobben zijn experts in service. Of het nu gaat over het advies omtrent de meest geschikte camper of caravan of het onderhoud en reparatie. We adviseren en helpen onze klanten zo volledig mogelijk.

fendt 1

Uw caravan laten keuren door Knobben

Uw caravan laten keuren door een betrouwbare partner is van groot belang, of u nu van plan bent om een nieuwe caravan te kopen of een vakantie in Duitsland in het vooruitzicht heeft. Knobben staat voor u klaar om u te helpen met verschillende soorten keuringen. Uw caravan keuren zorgt ervoor dat uw caravan in optimale conditie verkeert. Met onze expertise en toewijding kunt u zorgeloos genieten van uw volgende vakantie.

Waarom uw caravan laten keuren?

Uw caravan laten keuren is een verstandige keuze om uw veiligheid en gemoedsrust op de weg te waarborgen. Of het nu gaat om een aankoopkeuring, gaskeuring of Tempo 100-keuring, wij hebben de expertise en toewijding om ervoor te zorgen dat uw caravan in topconditie verkeert. Vertrouw op ons om u te helpen genieten van zorgeloze vakanties met uw caravan. Er zijn genoeg redenen om uw caravan te laten keuren, bij Knobben begrijpen we dat als geen ander. Hieronder ziet u alle keuringen die wij voor u kunnen uitvoeren. Via de knop kunt u een afspraak maken of de prijzen opvragen. 

fendt 4
fendt 6

Aankoop keuring

Bent u van plan om een caravan of camper te kopen en wilt u er zeker van zijn dat het een goede investering is? Knobben biedt u de perfecte oplossing: de aankoopkeuring. Onze ervaren professionals voeren een grondige inspectie uit op basis van een lijst met vitale aandachtspunten. Dit geeft u inzicht in de huidige staat van de caravan of camper en helpt u te bepalen of het de juiste keuze is. Daarnaast biedt het u een realistische kijk op eventuele toekomstige kosten, wat van onschatbare waarde kan zijn bij het nemen van uw beslissing.

Gaskeuring

Als u van plan bent om met uw caravan of camper naar Duitsland te reizen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de gaskeuringseisen. In Duitsland is het verplicht om bij uw caravan of camper eens in de twee jaar een gaskeuring te laten uitvoeren. Het niet voldoen aan deze vereisten kan ernstige gevolgen hebben, zoals het ontzeggen van toegang tot bepaalde campings. Onze ervaren professionals zijn volledig op de hoogte van de Duitse regelgeving en voeren de vereiste gaskeuring uit, zodat u met gemoedsrust met uw caravan of camper de weg op kunt.

fendt 10
fendt 12

Tempo 100-keuring

In Duitsland is de maximumsnelheid voor een auto-caravancombinatie standaard 80 km/u. Als u echter wilt profiteren van de voordelen van de Tempo 100-ontheffing en met uw combinatie 100 km/u wilt rijden, is een speciale keuring vereist. Knobben biedt deze Tempo 100-keuring, waardoor u sneller en comfortabeler op uw bestemming kunt komen.

Waarom Knobben?

fendt 16
fendt 6

Meer dan caravan keuren

Bij Knobben bieden we u meer dan alleen caravan- en camperkeuringen. We zijn uw betrouwbare partner voor alle aspecten van caravanonderhoud en –reparaties. Onze goed opgeleide professionals zorgen ervoor dat uw caravan in topconditie blijft, waardoor u niet alleen veiliger op weg bent, maar ook langer van uw aankoop kunt genieten.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?