Keuren & controle

Keuren en controle door Knobben Caravans en Campers

U wilt een caravan of camper laten keuren, daarvoor kunnen diverse redenen zijn. Zoals het feit dat u van plan bent om een nieuwe caravan aan te schaffen of omdat u op  vakantie gaat naar Duitsland. Hieronder ziet u alle keuringen die er wij voor je kunnen uitvoeren. Via de link kunt u een afspraak maken of de prijzen opvragen. 

keuren
onderhoud

Aankoopkeuring - zeker weten dat u een goede aankoop doet

Bent u van plan om een camper of caravan te kopen en wilt u zeker weten dat het een goede aankoop is? Wij helpen u met de aankoop! Wij keuren de caravan of camper aan de van een lijst vitale aandachtspunten. U weet precies wat u in de toekomst aan kosten kunt verwachten en of het daadwerkelijk een goede koop is.

keuren

Gaskeuring - verplichte keuring voor Duitsland

Bent u van plan om met uw caravan of camper naar Duitsland te gaan? Denk dan aan de gas-keuring! Dit is een tweejaarlijkse, verplichte keuring voor Duitsland. In Duitsland is het verplicht om bij uw caravan of camper eens in de twee jaar een gaskeuring te laten uitvoeren. Campingbeheerders kunnen vragen naar het logboek van de gaskeuring en u op basis daarvan (of het gebrek ervan) zelfs de toegang weigeren.

keuren

Tempo 100-keuring - Sneller op uw bestemming

In Duitsland is de maximum snelheid voor een auto-caravan combinatie 80 km/u. Wanneer u beschikt over een Tempo 100-ontheffing, is het mogelijk om met uw combinatie 100 km/u te rijden.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?