Schadeherstel

schadeherstel

Uw schadeherstel soepel geregeld en met een geweldig resultaat!

Als u schade heeft, wilt u dit zo goed en snel mogelijk verholpen hebben. Zodat u weer kunt genieten van uw caravan of camper.

We begrijpen dat uw caravan meer is dan alleen een voertuig; het is uw thuis op wielen. Daarom bieden wij gespecialiseerde caravan reparatie services om ervoor te zorgen dat uw reisavonturen altijd soepel verlopen.

Wij nemen u, bij schade, alle zorg uit handen en zorgen ervoor dat uw camper of caravan zo goed mogelijk herstelt wordt. We werken samen met alle verzekeraars, dus u hoeft zich ook geen zorgen te maken over de verzekering.

We gaan altijd voor een geweldig resultaat. Geen schade is hetzelfde, daarom weten onze vakspecialisten wat ze in iedere situatie moeten doen en kunnen we iedere schade herstellen.

Waarom kiezen voor Knobben?

Veelzijdige caravan en camper reparatie

Of het nu gaat om een deuk, kras, beschadigd interieur of problemen met de technische systemen van uw caravan, onze ervaren monteurs hebben de expertise om diverse soorten schade aan te pakken. Van kleine verbeteringen tot meer complexe technische reparaties, wij zorgen voor een goede reparatie van uw caravan of camper.

Preventief onderhoud

Naast reparaties van caravans en campers na schade, bieden wij ook preventief onderhoud aan. Regelmatig onderhoud kan potentiële problemen namelijk vroegtijdig opsporen en verhelpen. Hierdoor blijft uw caravan of camper in topconditie. 

Snelle en efficiënte herstelservice

Ons team van gespecialiseerde monteurs heeft de nodige kennis en vaardigheden om een breed scala aan schades te herstellen aan uw caravan. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor u is om uw caravan snel gerepareerd terug te hebben. Daarom streven we naar een snelle en efficiënte herstelservice, waarbij we u te allen tijde op de hoogte houden van het reparatieproces. Bovendien werken we nauw samen met alle verzekeraars, zodat we uw zorgen uit handen kunnen nemen.

Schade expertise

Een ongelukje zit in een klein hoekje, als uw caravan of camper schade heeft, wilt snel en soepel geholpen worden. Daarom kunnen wij ook de schade expertise voor uw verzekeraar uitvoeren. Wij kunnen namens uw verzekeraar schade expertise uitvoeren. De kosten hiervoor zijn: € 218,00

Wat te doen bij schade?

Knobben is een gespecialiseerd schadeherstel bedrijf. We repareren elke schade aan alle merken caravans en campers met originele onderdelen. Wij zijn door Bovag en Focwa gecertificeerd en door de ANWB erkend.

Daarnaast is Knobben Caravans en Campers bij alle verzekeringsmaatschappijen aangesloten. Dat betekent dat wij voor elke verzekeringsmaatschappij het schadeherstel van uw caravan of camper mogen verzorgen.

schade

Wat moet u doen bij schade aan uw camper of caravan?

verzekering

Stap 1: Meld de schade bij uw verzekeraar

Houdt het ingevulde schadeformulier bij de hand wanneer u uw verzekeraar op de hoogte stelt van de schade aan uw caravan of camper.

Geef bij uw verzekeraar aan dat u de schade wilt laten herstellen door Knobben Caravans en Campers.

U kiest het schadeherstelbedrijf altijd zelf, niet de verzekeringsmaatschappij.

Heeft uw verzekeraar een indicatie van het schadebedrag nodig? Bel ons op 0548 – 52 15 15, we helpen hier graag bij.

knobben

Stap 2: Maak een afspraak voor schadeherstel

Meld uw schade via het online formulier of neem telefonisch contact met ons op via 0548 – 52 15 15.

We nemen de schade met u door, geven een indicatie van de hersteltermijn en plannen de reparatie afspraak in.

keuren

Stap 3: Caravan brengen en opnemen schade

Wanneer u uw caravan heeft gebracht, taxeren wij de schade en zorgen wij dat uw verzekeringsmaatschappij hiervan op de hoogte wordt gebracht.

Uw verzekeraar geeft akkoord op het schadeherstel, schakelt een specialist in (veelal in het geval van een hoog schadebedrag) of besluit in sommige gevallen om waardevermindering aan u uit te keren.

Wilt u dat wij de financiële afhandeling met uw verzekeraar verzorgen? Door een akte van cessie te tekenen hoeft u de kosten niet voor te schieten en regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij.

schade

Stap 4: Schade herstel

Na akkoord van uw verzekeraar herstellen onze vakspecialisten de schade aan uw caravan of camper.

De hersteltermijn wordt bepaald door de levertermijn van benodigde onderdelen en de omvang van de schade.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?