Weinsberg

Weinsberg caravan 2024

Wie een Weinsberg caravan of camper overweegt, heeft een ruime keuze. De CaraOne, Edition en de CaraCito zijn stuk voor stuk uitstekende caravanmodellen die de beste kenmerken bevatten. Ze zijn volledig uitgerust met hoogwaardige fabricage en bieden een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding. Welke u ook kiest, het is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Of u nu gaat voor een moderne klassieker of een meer extravagante stijl, beide zijn goede keuzes!

Weinsberg caravan kopen bij Knobben

Komt u uit Rijssen, Almelo, Enschede of Zwolle? Een Weinsberg caravan of camper koopt u het beste bij Knobben. Ook wanneer u niet in Overijssel woont. Knobben is sinds 2024 Weinsberg-dealer. Bij Weinsberg vindt u caravans caravans en campers in allerlei formaten en voorzien van veelzijdige uitrusting.

weinsberg logo
weinsberg caraone 2024

Alle Weinsberg modellen

weinsberg caraone 2024
weinsberg edition 2024
weinsberg caracito 2024

Een Weinsberg caravan

Wat maakt een Weinsberg caravan zo bijzonder? De passie van hun teams! Veel medewerkers van Weinsberg zijn zelf enthousiaste kampeerders. Daarom weten ze wat belangrijk is „daarbuiten“. De caravans van Weinsberg worden tot het uiterste getest. Weinsberg wil er immers voor zorgen dat u zich overal en onder alle omstandigheden thuis voelt. 

Modellen

Laten we eens wat verder in gaan op de verschillende Weinsberg modellen, met elk hun eigen bijzonderheden en voordelen.

Weinsberg CaraOne

De CaraOne is de absolute topper onder de Weinsberg caravans. Met zijn flexibele uitrusting past de gezinsvriend bij elk reisgezelschap. Zijn 11 indelingen zijn heel verschillend, maar hebben één ding gemeenschappelijk: een bijzonder gezellige sfeer en hoogwaardige details.

Weinsberg Edition (HOT)

Bij de 5 indelingen van de Weinsberg Edition is werkelijk alles HOT. Met zijn karakteristieke look  en omvangrijke uitrusting komt hij met een onverslaanbare prestatieverhouding van Duitse kwaliteit aangerold. 

Weinsberg CaraCito

De Weinsberg CaraCito is consequent anders. Dat begint al bij de volledig elektrische uitrusting en stopt bij de unieke prijs‐kwaliteitverhouding. Daarom is afbreuk doen aan kwaliteit niet zijn stijl. In plaats daarvan gaat de CaraCito liever voor een gereduceerd, nieuw interieurontwerp dat zich mag laten zien.

Het scala aan de 5 indelingen laat niets te wensen over: Naast de indeling van de een‐ en tweepersoons bedden en de indeling met een Frans bed, is de CaraCito ook beschikbaar voor gezinnen met een extra stapelbed.

Advies bij Knobben

Heeft u interesse in een Weinsberg caravan en wilt u graag persoonlijk advies ontvangen van een van onze adviseurs? Ze helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?