Caravan kopen

Wilt u een nieuwe- of tweedehands caravan kopen, dan bent u bij Knobben aan het juiste adres! We hebben een mooie ruime showroom in Rijssen waar diverse caravans voor u klaarstaan. Door het ruime assortiment van onze dealermerken Hobby, Fendt en Knaus hebben we altijd een ruime voorraad nieuwe caravans. Kom gezellig bij ons langs en laat u adviseren door een van onze vakmannen. Samen vinden wij de perfecte caravan voor u! 

Filters
123456789

Staat uw caravan niet tussen de actuele voorraad? Neem dan contact met ons op, het kan zijn dat we een tweedehands caravan net binnen hebben gekregen. Anders gaan we graag voor u op zoek naar uw nieuwe caravan!

Bel onsMail ons

Nieuwe caravan kopen bij Knobben

Een nieuwe caravan kopen doet u bij Knobben! Het voordeel van een nieuwe caravan is de lange levensduur. Door goed onderhoud gaat de caravan langer mee, dus heeft u een lage afschrijving. Zo wordt het kamperen met een caravan goedkoper dan u denkt. Bovendien kunt u de caravan zelf indelen, waardoor u hem precies kunt krijgen zoals u wilt. Bij Knobben hebben we een ruim vast aanbod nieuwe Hobby, Knaus en Fendt caravans. Ook hebben we een wisselend aanbod van andere merken, zoals Dethleffs, Adria, Hymer, Bürstner, Chateau en Kip.

Hobby caravan

Sinds 1983 verkopen we dit prachtige merk. Eigentijds én innovatief. Een caravan van Hobby betekent luxe voor een betaalbare prijs. Hobby is al jarenlang een van de marktleiders in de caravanbouw. Al 50 jaar zet Hobby met elke nieuwe generatie caravans de toon. Hobby is en blijft erg geliefd om zijn tijdloze design en all-inclusive uitrusting. Daarnaast herkent u de Hobby caravan aan het hoge uitrustingsniveau en het optimale comfort dat ze bieden en uitstralen.

Bij Knobben vindt u Hobby caravans van onder andere de volgende modellen: Hobby Beachy, Hobby De Luxe, Hobby Excellent, Hobby Excellent Edition, Hobby Maxia, Hobby Ontour en Hobby Prestige.

Knaus caravan

Al vanaf 1989 verkopen en onderhouden we caravans van het merk Knaus. “Ontdek de vrijheid die beweegt, als in een droom”. Dat wil Knaus overbrengen. Knaus heeft een caravan voor elke vakantie en voor iedere vakantieganger. Dat varieert van een compacte caravan voor één stel, of een ruim designicoon voor gezinnen of grotere groepen. U heeft bij Knaus keuze uit vele verschillende modellen, nog meer indelingsvarianten en vele uitrustingsopties. Zo kunt u uw eigen favoriet kiezen.

Bij Knobben vindt u allerlei nieuwe- en tweedehands caravans van onder andere de volgende modellen: Knaus Azur, Knaus Deseo, Knaus Sport, Knaus Sport E-power selection, Knaus Sport&Fun en Knaus Südwind.

Fendt caravan

Oerdegelijk vakmanschap, daar staat Fendt voor. Het is voor een caravanmerk een redelijk jong merk en het is een zustermerk van Hobby. Knobben is als sinds 2001 Fendt-dealer. Het is een prachtig merk van een hoge kwaliteit. Fendt staat bekend om haar veelzijdigheid aan mogelijkheden en kwalitatieve uitstraling in de uitvoering en de inrichting. Het merk is erg gedetailleerd en maakt uw vakantiedromen werkelijkheid.

Knobben biedt een groot assortiment aan Fendt caravans. Denk bijvoorbeeld aan: Fendt Apero, Fendt Bianco, Fendt Bianco Selection, Fendt Diamant en Fendt Tendenza.

Tweedehands caravan kopen bij Knobben

Naast een nieuwe caravan is een tweedehands caravan kopen een stuk goedkoper. Bij regelmatig onderhoud en winterstalling zijn tweedehands caravans zo goed als nieuw en kunnen ze vaak nog veel jaren mee. Bij Knobben hebben we een ruim aanbod Bovag-gekeurde en betrouwbare tweedehands caravans. In onze showroom kunt u alle caravans van dichtbij ervaren. 

Waar gebruikt u de caravan voor?

Wilt u een caravan kopen voor een gezinsvakantie? Maak dan de keuze of u in een compacte- of ruime caravan wilt verblijven. Gebruikt u de caravan ook in de winter? Denk dan aan een verwarming of airco. 

De indeling van de caravan hangt af van welke het beste bij u past.

  • Welke indeling vindt u handig voor het koken?
  • Hoeveel zit- en slaapplekken heeft u nodig?
  • Kiest u voor losse bedden, een stapelbed of een hoekbank?

Weet u niet welke indeling het beste bij u past? Wij helpen u graag. We hebben diverse indelingen met veel mogelijkheden!

Bel onsMail ons

Knobben Caravans & Campers

Ambachtsstraat 9, 7461 TP Rijssen

Openingstijden showroom & winkel

Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 – 12:30 & 13:00 – 17:30
Woensdag: 08:30 – 12:30 & 13:00 – 17:30
Donderdag: 08:30 – 12:30 & 13:00 – 17:30
Vrijdag: 08:30 – 12:30 & 13:00 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 12:30 & 13:00 – 16:00
 
*Wilt u een keer een caravan buiten de openingstijden komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?