Over ons

team

Optimaal genieten van uw ultieme vakantie? U bent welkom bie Knobben!

Bij Knobben geloven wij dat échte Twentse gastvrijheid nog bestaat. Onder het genot van een kop koffie leren we u en uw wensen graag beter kennen, zodat wij passend advies kunnen geven. Een caravan moet namelijk passen bij uw levensstijl en behoefte. Om dat helder te krijgen, daar nemen onze mensen alle tijd voor.

Waarom Welkom Bie Knobben?

Wij vinden dat ‘welkom voelen’ meer is dan alleen een kop koffie aangeboden krijgen. Het is het gevoel hebben dat u mag blijven, zolang als u maar wilt. Dat mensen de tijd voor u nemen en dat er goed naar u geluisterd wordt. Een caravan moet bij uw levensstijl en behoefte passen, daarom is het belangrijk om advies passend bij deze levensstijl en behoefte te krijgen. U écht welkom voelen, dat betekent Welkom bie Knobben.

Dat onze caravans en campers van hoge kwaliteit zijn en dat onze herstel- en onderhoudsservice goed is, vinden wij vanzelfsprekend.

knobben
knobben

We gaan voor de ultieme beleving

Kamperen is het gevoel van ultieme vrijheid, maar daarbij mag de gemoedelijkheid niet ontbreken. Het gevoel van broederschap, evenredigheid en het samen zijn als u op de camping staat. U deelt een passie met uw medekampeerders. Dus buurman, kopje koffie?

Deze beleving willen we graag overbrengen als u bij ons langskomt. Want kamperen, campers en caravans is een passie die we samen delen en onze liefde voor het vak, willen we graag met u delen.

We vinden de caravan die bij u past

We zijn al sinds 2001 Fendt dealer, sinds 1989 zijn we dealer van Knaus en al vanaf 1983 mogen wij Hobby caravans verkopen. Deze prachtige kwalitatieve merken hebben dan ook geen geheimen meer voor ons. We vinden het dan ook niet gek dat deze merken de meest verkochte caravanmerken zijn van 2020. De combinatie van deze kwalitatieve en geliefde merken met onze jarenlange ervaring maakt dat we altijd de caravan of camper vinden die bij u past. Staat uw gewenste caravan of camper er niet tussen? Dan gaan we graag voor u op zoek.

over ons
over ons

Experts in onderhoud en reparatie

Tijdens uw vakantie wilt u optimaal genieten, u wilt zeker weten dat uw caravan of camper goed en veilig is. Omdat wij al jaren met deze caravans werken weten wij hoe we uw caravan het beste moeten onderhouden en beschikken we snel over de juiste onderdelen om eventueel schade te herstellen. Bovendien kunnen we accessoires erg scherp inkopen, dankzij onze trouwe relaties en daar profiteert u van!

Kortom, wilt u goed en passend advies ontvangen, profiteren van het beste onderhoud én echte Twentse gastvrijheid beleven? U bent Welkom Bie Knobben.

Bekijk hier wat onze klanten van ons zeggen

jaap krikke
Jaap Krikke
2021-04-22
Prima dealer. Grote keus. Goede service en vriendelijk personeel
femke verdonk
Femke Verdonk
2021-04-20
Vandaag onze “nieuwe” caravan opgehaald. Wat een mooie en fijne zaak. Goed geholpen door Laurens, heel klantvriendelijk zonder gladde praatjes.
evert wetering
Evert Wetering
2021-04-15
Op afspraak kun je hier winkelen in de camping shop. Veel artikelen tegen vriendelijke prijzen. Prachtige overzichtelijke campings hop voor campers en caravans.
jan suk
Jan Suk
2021-04-11
Goed personeel en uitstekend voorgelicht . Rustig de tijd nemen om dingen uit te leggen. Prima.

Ontmoet ons team

team

Ontmoet ons team

caravan huren 12
caravan huren 14

Kees Schreuder

Eigenaar

Verkoop caravans en campers

caravan huren 16

Bart Koekoek

Verkoper

Verkoop caravans en campers

caravan huren 18

Laurens Bredeweg

Verkoper

Verkoop caravans en campers

caravan huren 20

Martin Besten

Werkplaats

Schadeherstel en verkoop onderdelen

caravan huren 22

Henk Goorman

Werkplaats

Monteur caravans en campers

caravan huren 24

Egbert Bakker

Werkplaats

Monteur caravans en campers

caravan huren 26

Inge Slagman

Kantoor

Boekhouding

caravan huren 28

Bas Kreijkes

Allround

Weekendkracht

knobben

Gezocht!

Algemeen

Facilitaire dienst

caravan huren 31

Wout Kreijkes

Allround

Weekendkracht

knobben

Nick Langkamp

Allround

Weekendkracht

caravan huren 34

Mart van den Berg

Allround

Weekendkracht

knobben

Gezocht!

Werkplaats

Service Coördinator

knobben

Gezocht!

Allround

Verkoopmedewerker

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?