Knaus Modellen 2022

Knaus modellen 2022 

Knaus heeft haar modellen voor 2022 gelanceerd. Ook dit jaar heeft Knaus weer nieuwe technologieën doorgevoerd, altijd met het doel om uw vakantiegenot te optimaliseren. Want met een Knaus heeft u op bijna alle plaatsen ter wereld en op de meest uiteenlopende vakantieroutes een metgezel. 

Knaus loopt graag voor wat betreft technologische ontwikkelingen. “Bij KNAUS staan de wielen nooit stil.” Het gepatenteerde FibreFrame en UltraLight lichtgewicht materialen zorgt voor meer mogelijkheden en ontwikkelingen. Of het nu gaat om een consistente lichtgewicht constructie, maximale voertuigstabiliteit of eerder ongebruikte technologieën: In al hun studies en innovaties laten ze zich altijd leiden door dezelfde visie − u het beste van het beste bieden.

Dit jaar heeft de Südwind hele mooie zwarte details en is de veelzijdige sport vernieuwd met geïntegreerde Knaus Cat-Eye achterlichten in haar luxe achter paneel. Daarnaast zijn deze twee modellen dit jaar ook gasloos dankzij de e-power uitvoeringen.

 

Knaus caravan kopen bij Knobben

Een Knaus caravan koop je het beste bij Knobben. Knobben is als sinds 1989 Knaus-dealer. Het is een prachtig merk van een hoge kwaliteit.  “Ontdek de vrijheid die beweegt, als in een droom”. Dat wil Knaus overbrengen. Knaus heeft een caravan voor elke vakantie en voor iedere vakantieganger. Dat varieert van een compacte caravan voor één stel, of een ruim designicoon voor gezinnen of grotere groepen. U heeft bij Knaus keuze uit vele verschillende modellen, nog meer indelingsvarianten en vele uitrustingsopties. Zo kunt u uw eigen favoriet kiezen.

knaus-logo

ePOWER selection

De Knaus Südwind en Knaus Sport zijn dit jaar ook in een e-power uitvoering: de eerste Knaus zonder gasinstallatie! Nu kunt u zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen kamperen en wordt kamperen nog duurzamer. 

Wat betekent dit voor de caravans? 

Er is meer ruimte! Want de disselbak is extra bagageruimte geworden. Je kunt nog steeds koken op de elektrische kookplaat. Wilt u ook verwarmen? Dan kan dat met de Dometic Freshwell 3000 die naast verwarmen ook kan koelen. De koelkast is door deze uitvoering ook beter dan de traditionele koelkast, want met de 12v compressor koelkast kan ook koelen als het 40 (!) graden buiten is. 

Welke indelingen zijn er in de ePOWER uitvoering? 

Knaus Sport 2022

De volgende indelingen vallen onder de Sport ePOWER selection modeljaar 2022:

 • 400QD
 • 400LK
 • 500EU
 • 460EU
 • 420QD
 • 500UF
 • 500KD
 • 450FU
 • 500FU
 • 500QDK

Knaus Südwind 2022

De Südwind heeft 3 indelingen die zowel als standaard- en als ePOWER beschikbaar zijn. Dit zijn de: 

 • 460 EU
 • 500 QDK
 • 500 FU
tweedehands caravan 10

Knaus Deseo 2022

De Flexibele

Met de DESEO kunt u in een handomdraai flexibel overschakelen van transport naar wonen. De unieke constructie zorgt voor een bijzonder variabel gebruik van ruimte, zodat zelfs twee motorfietsen comfortabel kunnen worden vervoerd. Aangekomen op de bestemming biedt de DESEO het hoogste wooncomfort en een uniek gevoel van ruimte.

Het gepatenteerde FibreFrame en UltraLight lichtgewicht materialen hebben de weg vrijgemaakt voor de nieuwe ontwikkeling van de DESEO

Knaus Sport & Fun 2022

De praktische

Voor diegenen die niet genoeg kunnen krijgen van opbergruimte, is de SPORT&FUN de eerste keuze. In de reusachtige bergruimte aan de voorzijde kan een enorme hoeveelheid bagage overzichtelijk worden opgeborgen. De grote achterdeur en de dakrails -en ladder zijn bijzonder populair bij actieve vakantiegangers. Zelfs omvangrijke sport- en vrijetijdsuitrusting kan veilig en gemakkelijk worden opgeborgen.
 
 
 
sport fun

Knaus Sport 2022

De veelzijdige

Of u nu een alleenstaande natuurliefhebber bent, een ontdekkingsreizigerspaar of een grote familie bent: de SPORT biedt een grote verscheidenheid aan indelingen en een unieke prijs-prestatieverhouding, waarmee iedereen zijn vakantiedromen kan waarmaken. Hoogste wooncomfort & praktische details uiteraard inbegrepen. 
 
De 10 indelingen van de E.POWER SELECTION scoren punten dankzij een gasloze uitrusting met een lager totaalgewicht. Zodat je nog meer bagage kunt laden.

Knaus Südwind 2022

Het caravan icoon

Een van de eerste caravanmodellen en vandaag de dag nog steeds een echt succesverhaal: De SÜDWIND inspireert al bijna 60 jaar met steeds weer nieuwe uitrustingskenmerken, innovatieve technologieën en designhighlights. Als een echt icoon en uitvoerig uitgerust jubileummodel, overtreft de 60 YEARS bij wijze van spreken zichzelf.
 
De Südwind heeft 16 perfect uitgeruste indelingen, waarvan 3 met panoramakeuken voorin.
tweedehands caravan 13

Advies bij Knobben

Heeft u interesse in een Knaus Caravan model 2022 en wilt u graag persoonlijk advies ontvangen van een van onze adviseurs? Ze helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?