Hobby caravan

Bent u op zoek naar een nieuwe- of tweedehands Hobby caravan, dan is Knobben de juiste partij! Wij hebben een ruim aanbod Hobby caravans van diverse modellen. Denk aan: Hobby Ontour, Hobby Maxia, Hobby Prestige, Hobby Beachy, Hobby De Luxe, Hobby Excellent en Hobby Excellent Edition. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom, onze specialisten adviseren u graag. Samen vinden wij de perfecte Hobby caravan voor u! 

Filters
123

Uw Hobby caravan niet gevonden tussen onze voorraad? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Misschien hebben we een tweedehands Hobby caravan wel net binnen gekregen. Is dit niet het geval, gaan we graag op zoek naar uw nieuwe Hobby caravan!

Bel onsMail ons

Nieuwe Hobby caravan kopen bij Knobben

Een nieuwe Hobby caravan koopt u bij Knobben! Het voordeel van een nieuwe Hobby caravan is de lange levensduur. Een nieuwe Hobby caravan gaat met goed onderhoud langer mee, zo is de afschrijving laag en is het kamperen met een Hobby caravan goedkoper dan u denkt. Daarnaast kunt u een Hobby caravan zelf indelen, waardoor u hem precies kunt ontvangen zoals u wilt. We hebben een ruim vast aanbod nieuwe Hobby caravans van diverse modellen. 

Hobby caravan

We zijn al meer dan 40 jaar dealer van Hobby. Een Hobby caravan betekent: Comfort, luxe en All-in. En dat voor een prima prijs. Al jarenlang is Hobby wereldwijd marktleider in de caravansector. En niet voor niets. Hobby zet al 50 jaar met elke nieuwe generatie Hobby caravans de toon. Daarnaast herkent u een Hobby caravan aan het optimale comfort en hoge uitrustingsniveau dat ze bieden en uitstralen.

Bij Knobben hebben we Hobby caravans van verschillende modellen. Denk aan: Hobby De Luxe, Hobby Beachy, Hobby Excellent Edition, Hobby Excellent, Hobby Ontour, Hobby Maxia en Hobby Prestige.

Tweedehands Hobby caravan kopen bij Knobben

Naast een nieuwe Hobby caravan is een tweedehands Hobby caravan een stuk goedkoper. Wanneer u een Hobby caravan regelmatig onderhoud kunnen tweedehands Hobby caravans vaak nog vele jaren mee. We hebben bij Knobben een ruim aanbod Bovag-gekeurde en betrouwbare tweedehands Hobby caravans. In onze uitgebreide showroom ervaart u alle Hobby caravans van dichtbij. 

Hobby caravan maakt mobiel vakantie vieren leuker, betaalbaar en comfortabeler

Zoekt u een Hobby caravan voor een gezinsvakantie? Kies dan of u in een compacte- of ruime Hobby caravan wilt verblijven. Gebruikt u de Hobby caravan ook in de winter? Overweeg dan eventueel een verwarming of airco. 

Een Hobby caravan biedt alles wat u tijdens uw vakantie nodig hebt. Of dat nu een weekendje aan de zee is, of een maand lang rondtrekken in Spanje: u vindt alles wat u nodig hebt in uw mobiele vakantiehuis op wielen. In het woongedeelte vindt u meestal een zithoek met voldoende beenruimte en een verstelbare tafel. De ramen zijn functioneel voor elk gedeelte van de dag en voorzien van een combicassette met verduisteringsgordijnen en insectenhor. En de beschikbare ruimte wordt optimaal gebruikt.

Weet u niet welke Hobby indeling bij u past? Wij helpen u graag. We hebben diverse Hobby indelingen met veel mogelijkheden!

Bel onsMail ons

Knobben Caravans & Campers

Ambachtsstraat 9, 7461 TP Rijssen

Openingstijden showroom & winkel

Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 – 12:30 & 13:00 – 17:30
Woensdag: 08:30 – 12:30 & 13:00 – 17:30
Donderdag: 08:30 – 12:30 & 13:00 – 17:30
Vrijdag: 08:30 – 12:30 & 13:00 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 12:30 & 13:00 – 16:00
 
*Wilt u een keer een Hobby caravan buiten de openingstijden komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?