Voortenten en Luifels

Voortenten

De voortent is een uitbouw van je caravan. Dankzij deze uitbouw heeft u veel meer ‘binnenruimte’. De voortent kunt u gebruiken als woonkamer, u kunt droog uw jas laten hangen en uw schoenen laten staan. Een voortent bestaat meestal uit een binnen- en een buitentent en een voortenttapijt.

De voordelen van een voortent
Een voortent kan zowel open als gesloten opgezet worden. Dit is perfect als u een langere periode of een seizoen op dezelfde plek staat. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden in doeksoorten, samenstelling van het frame of grootte van de voortent. Voor iedere behoefte is er een voortent!

Wilt u weten wat voor uw caravan en in uw situatie de meest geschikte voortent is? We helpen u graag!

De omloopmaat van mijn voortent
u bent op zoek naar een voortent, maar u komt elke keer het begrip ‘omloopmaat’ tegen. Dit is de maat om de voorkant van de caravan waar de voortent aan bevestigd kan worden. Voordat u op zoek gaat naar de perfecte voortent, is het handig om de omloopmaat te weten. 

voortenten
voortenten
voortenten
voortenten

Luifels

Luifels zijn ontworpen om schaduw te bieden tegen de felle zon, maar veel kampeerders gebruiken ze ook als onderdak tijdens een regenbui. Er zijn zakluifels, die verbindt u aan de voortentrails en luxere cassetteluifels, deze schroef u vast aan uw caravan.

De voordelen van een luifel
Een luifel is ideaal wanneer u tijdens de vakantie veel van campings wisselt en geen grote voortent wilt opzetten. Ze staan binnen een paar minuten en wegen weinig, zodat u snel verder kunt reizen. Daarentegen heeft u minder beschutting en geen binnenruimte zoals bij een voortent.

Wilt u weten wat voor uw caravan of camper en in uw situatie de meest geschikte luifel is, we helpen u graag!

De maat van uw luifel
Het opmeten van de maat van de luifel is ook een stuk simpeler. U meet alleen het rechte stuk van de caravanrails of het rechte stuk van het dak of de zijkant van de camper. Luifels kunnen namelijk niet geplaatst worden op een bolling. Kies dan altijd voor dezelfde of een kleinere maat dan hetgeen u gemeten heeft.

Voortentluifel
Een voortentluifel is een luifel die voor uw voortent komt, om zo de leefruimte nog meer te vergroten. U krijgt dan naast de voordelen van de voortent ook de voordelen van de luifel. Nu kan uw partner in de zon zitten en u in de schaduw en samen kunt u schuilen voor de regen terwijl u wel écht buiten zit. Dit zijn vaak luifels die bij de voortent horen en daarvoor heeft u ook de omloopmaat van de voortent nodig.

Merken

We kunnen alle merken voortenten en luifels leveren, neem contact met ons op voor een scherpe offerte. Er zijn heel veel verschillende merken voortenten, en elk merk heeft zijn eigen voordeel. We hebben alle merken en de voordelen voor je op een rijtje gezet.
brand

Duurzame kwaliteitstenten

De voortenten van brand staan voor kwaliteit, traditie en design. Wij adviseren als mensen écht op zoek zijn naar kwaliteit, tenten die jarenlang meegaan en als men het design aanspreekt.

dorema

Kwaliteit en garantie

Doréma produceert haar tenten in eigen beheer, dit zorgt voor een hoge kwaliteit en goede service. Wij adviseren deze tenten als mensen op zoek zijn naar een goede prijs- kwaliteitsverhouding en service.

isabella

De ongecompliceerde basic

Het zusje van de Isabella tenten, dezelfde kwaliteit en degelijkheid maar door een eenvoudig design hebben de Ventura voortenten en luifels een strakke prijs-kwaliteitverhouding. Wij adviseren deze tenten vaak aan doorreizende vakantiegangers want ze zijn snel op te bouwen en weer af te breken.

thule

Veelzijdig en makkelijk

Passie voor een actieve levensstijl. Thule heeft kleine voortenten en luifel, deze zijn veelzijdig, makkelijk op te zetten en van hoogwaardige kwaliteit. Wij adviseren de Thule tenten van een actieve outdoor vakantie tot een stedentrip met kleine kinderen. De veelzijdige, makkelijk te gebruiken tenten zijn geschikt voor korte verblijven.

unico

Sterk in zijn vorm

Deze tenten herken je direct, een bijzondere ronde vorm. Maar dankzij deze boogstuk constructie is de voortent uitermate stormvast, weersbestendig en snel en makkelijk op te zetten. Als deze voortenten je smaak zijn, zijn het erg geschikte tenten bij lange verblijven op dezelfde plek en als je het liefst het hele jaar door je vakanties plant.

walker

Ambachtskennis

Walker voortenten en luifels worden geconfectioneerd in hun eigen moderne atelier in het Brabantse Deurne. Het is een familiebedrijf, opgericht in 1954, waar met veel zorg en beleving topkwaliteit wordt geproduceerd. De veelzijdigheid van deze voortenten zorgt ervoor dat er altijd een voortent is die bij je past. De tenten van Walker adviseren wij vaak als mensen zoeken naar een mooie styling, uitvoering en kwaliteit.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?