Technische accessoires

Montage van accessoires

U kunt bij ons terecht voor alle technische accessoires voor uw caravan of camper. Wij adviseren u graag welke technische accessoires voor uw caravan of camper het meest geschikt zijn. Voor de montage van de accessoires kunt u ook bij ons terecht.

Wij helpen u graag met de opbouw van accessoires. Zo bent u er zeker van dat uw accessoires vakkundig op uw nieuwe caravan gemonteerd worden.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste caravan-accessoires? 

In onze showroom in Rijssen helpen onze adviseurs u graag verder. Ook plannen ze meteen een afspraak in de werkplaats. Hiervoor kunt u natuurlijk ook meteen bellen met onze werkplaats medewerkers.

technische accessoires

Movers

Uw caravan of camper op de juiste plaats zetten kan erg lastig en zwaar gaan. Een mover is hiervoor de oplossing. Met een mover staat uw wagen zonder enige inspanning op de juiste plaats. Zo kunt u sneller genieten van uw wagen én uw vakantie! 

Bij Knobben vindt u voor iedere caravan of camper een mover. Wij hebben een breed assortiment aan movers van de merken AL-KO, Reich, Enduro en Truma. Onze specialisten monteren uw mover vakkundig in onze werkplaats, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Bekijk hieronder ons aanbod aan movers. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een mover, neem dan contact op met één van onze specialisten.

Airco's

Met een airconditioner in uw caravan of camper heeft u in de zomer geen last meer van de hitte en kunt u ‘s nachts heerlijk doorslapen in een koele omgeving. Daarnaast zijn er ook airco’s die uw wagen kunnen verwarmen. Zo is de temperatuur in uw caravan of camper zowel in het voor- als naseizoen altijd heerlijk aangenaam.

Bij Knobben vindt u voor iedere caravan of camper een airco. We hebben een breed assortiment aan dak- en bankairco’s van de merken Truma, Vechline, Mestic en Dometic. Onze specialisten monteren uw airco vakkundig in onze werkplaats.

Bekijk hieronder ons aanbod aan airco’s. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een airco, neem dan contact op met één van onze specialisten.

Levelsystemen

Bij het kamperen staat uw caravan of camper niet op iedere ondergrond waterpas. Een levelsysteem kan hiervoor een uitkomst zijn. Met de oprijblokken staat uw caravan of camper op iedere ondergrond waterpas. Zo kan alle apparatuur in uw wagen naar behoren functioneren en is het comfort in uw wagen altijd optimaal.

Bij Knobben vindt u voor iedere caravan of camper een levelsysteem. We hebben een breed assortiment aan levelsystemen van de merken AL-KO, E&P en Enduro.

Bekijk hieronder ons aanbod aan levelsystemen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een levelsysteem, neem dan contact op met één van onze specialisten.

Fietsendragers

Een fietsendrager is de oplossing om uw fiets mee te nemen naar uw vakantiebestemming.

Bij Knobben vindt u voor iedere caravan of camper een fietsendrager. We hebben een breed assortiment aan disseldragers en dragers voor achterop uw caravan of camper van de merken Fiamma, Thule en Enduro. Onze specialisten monteren uw fietsendrager vakkundig in onze werkplaats.

Bekijk hieronder ons aanbod aan fietsendragers. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een fietsendrager, neem dan contact op met één van onze specialisten.

Accu's

Een accu is onmisbaar wanneer u met de caravan op vakantie gaat. Er zijn verschillende soorten en merken accu’s. Iedere accu heeft zijn voordelen en welke het best voor u is, is afhankelijk van uw wensen.

Bij Knobben vindt u voor iedere caravan of camper een accu. We hebben een breed assortiment aan lithium accu’s, AGM semi tractie accu’s en recreatie accu’s van de merken Emergoplus, Enduro, Optima en VMF. Onze specialisten monteren uw accu vakkundig in onze werkplaats.

Bekijk hieronder ons aanbod aan accu’s. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een accu, neem dan contact op met één van onze specialisten.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?