Caravan onderhoud & montage

  • Home
  • Caravan onderhoud & montage

Onderhoud caravan of camper

Bij Knobben hechten we veel waarde aan caravan onderhoud. Tijdens uw vakantie wilt u optimaal genieten, u wilt zeker weten dat uw caravan goed en veilig is. Met de BOVAG onderhoudsbeurt is uw caravan weer in optimale staat. Is de vakantie voorbij en wilt u de caravan of camper goed wegzetten? Laat hem dan wassen en winterklaar maken.

Bent u benieuwd naar onze diensten? In onderstaand overzicht hebben we een aantal van onze werkzaamheden voor u uitgelicht.

caravan onderhoud

BOVAG onderhoudsbeurt

Onze BOVAG onderhoudsbeurt omvat een grondige inspectie van uw caravan, waarbij we controleren op slijtage, beschadigingen en andere mogelijke problemen. We vervangen versleten onderdelen en voeren de nodige reparaties uit om ervoor te zorgen dat uw caravan veilig en betrouwbaar is voor uw volgende vakantie. De prijs voor deze service is afhankelijk van de benodigde materialen en de omvang van het werk.

Caravan wassen

Ook wassen is een onderdeel van caravan onderhoud. Uw caravan kan na een lange vakantie behoorlijk vies zijn geworden. Onze specialisten kunnen uw caravan grondig reinigen en opnieuw laten glanzen, zowel van binnen als van buiten. Een schone caravan zorgt niet alleen voor een betere uitstraling, maar helpt ook om corrosie en vroegtijdige slijtage te voorkomen. 

Winterklaar maken

Wanneer het vakantieseizoen voorbij is, is het erg belangrijk om uw caravan goed voor te bereiden op de winter. Tijdens het winterklaar maken van uw caravan zijn we onder andere bezig met een grondige schoonmaak, watersystemen legen, carrosserie inspectie, gas afpersen en een vochtcontrole. Ook denken we aan het winterbestendig maken van de leidingen en het beschermen van uw caravan tegen de koude weersomstandigheden. Zo voorkomt u schade door bevriezing en is uw caravan weer klaar voor het volgende seizoen. 

bovag

Overzicht prijzen onderhoud caravan

Wij willen u graag goed van dienst zijn, daarom hebben we een aantal van onze werkzaamheden voor u uitgelicht en daarbij de prijs genoemd. Staat hetgeen u wilt uitvoeren er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We streven ernaar om aan uw specifieke wensen te voldoen en kunnen u voorzien van een op maat gemaakte service die aansluit bij uw behoeften.

Waarom onderhoud van uw caravan belangrijk is

Onderhoud van uw caravan is erg belangrijk om de veiligheid van uw vakantie en uw investering te waarborgen. Een goed onderhouden caravan vermindert het risico op pech onderweg en onverwachte reparaties. Het zorgt er ook voor dat uw caravan zijn waarde behoudt en langer meegaat. Onze BOVAG onderhoudsbeurt is specifiek ontworpen om ervoor te zorgen dat uw caravan in topconditie verkeert.

Experts in caravan onderhoud

Uw vakantie moet een zorgeloze tijd van ontspanning en avontuur zijn, daarom is het belangrijk dat uw caravan of camper in optimale conditie verkeert. Bij Knobben begrijpen we dat als geen ander. Met jarenlange ervaring in het werken met caravans en campers weten we precies hoe we het beste uw caravan onderhouden. Onze expertise stelt ons in staat om snel de juiste onderdelen te verkrijgen en eventuele schade vakkundig te herstellen.

Bovendien profiteert u bij ons van scherpe prijzen voor accessoires, dankzij onze sterke en langdurige relaties in de branche. Dit betekent dat u kunt genieten van hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen.

Kortom, als u op zoek bent naar deskundig advies, uitstekend caravan onderhoud en de warme gastvrijheid die kenmerkend is voor Twente, dan bent u van harte welkom Bie Knobben. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat uw vakantie met uw caravan of camper een onvergetelijke ervaring wordt.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?