Wij zijn nu officieel Weinsberg dealer!

Weinsberg dealer

Weinsberg is onderdeel van de Knaus Tabbert Groep

Met groot genoegen delen wij mee dat wij vanaf vandaag officieel een Weinsberg dealer zijn. Als erkende dealer van Weinsberg, onderdeel van de Knaus Tabbert Groep (KTG-Groep), breiden wij ons aanbod uit met een selectie van hoogwaardige caravans die bekend staan om hun innovatie en kwaliteit.

Met deze nieuwe samenwerking kijken wij ernaar uit om onze klanten een breder scala aan keuzemogelijkheden te bieden op het gebied van caravans. Weinsberg staat garant voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wij zijn vastbesloten om deze kwaliteitsstandaard door te trekken naar de diensten die wij onze klanten leveren.

weinsberg caraone 2024

Weinsberg caravan 2024

Wie een Weinsberg caravan overweegt, heeft een ruime keuze. De CaraOne, Edition en de CaraCito zijn stuk voor stuk uitstekende caravanmodellen die de beste kenmerken bevatten. Ze zijn volledig uitgerust met hoogwaardige fabricage en bieden een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding.

Welke u ook kiest, het is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Of u nu gaat voor een moderne klassieker of een meer extravagante stijl, beide zijn goede keuzes!

Officieel Weinsberg dealer

Komt u uit Rijssen, Almelo, Enschede of Zwolle? Een Weinsberg caravan koopt u het beste bij Knobben. Ook wanneer u niet in Overijssel woont. Knobben is sinds januari 2024 officieel een Weinsberg dealer. Bij Weinsberg vindt u caravans in allerlei formaten en voorzien van veelzijdige uitrusting.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?