Merken

Onze merken

We zijn dealer van de merken Fendt, Hobby en Knaus. Stuk voor stuk kwalitatieve merken. Dat hebben ze bewezen door al jaren de drie meest verkochte caravanmerken te zijn. Deze merken staan garant voor veel kampeerplezier, dankzij de hoge kwaliteit en het comfort. Ieder merk heeft zijn eigen voordeel en modellen. Uiteraard moet een caravanmerk moet bij u passen, dus kom gerust de diverse merken in onze showroom bewonderen en laat u adviseren door een van onze adviseurs.

Fendt caravan

Oerdegelijk vakmanschap, daar staat Fendt voor. Het is voor een caravanmerk een redelijk jong merk en het is een zustermerk van Hobby. Knobben is als sinds 2001 Fendt-dealer. Het is een prachtig merk van een hoge kwaliteit. Fendt staat bekend om haar veelzijdigheid aan mogelijkheden en kwalitatieve uitstraling in de uitvoering en de inrichting. Het merk is erg gedetailleerd en maakt uw vakantiedromen werkelijkheid.

fendt apero 2024
hobby prestige 2024

Hobby caravan

Sinds 1983 verkopen we dit prachtige merk. Eigentijds én innovatief. Een caravan van Hobby betekent luxe voor een betaalbare prijs. Hobby is al jarenlang een van de marktleiders in de caravanbouw. Al 50 jaar zet Hobby met elke nieuwe generatie caravans de toon. Hobby is en blijft erg geliefd om zijn tijdloze design en all-inclusive uitrusting. Daarnaast herkent u de Hobby caravan aan het hoge uitrustingsniveau en het optimale comfort dat ze bieden en uitstralen.

Knaus caravan

Al vanaf 1989 verkopen en onderhouden we caravans van het merk Knaus. “Ontdek de vrijheid die beweegt, als in een droom”. Dat wil Knaus overbrengen. Knaus heeft een caravan voor elke vakantie en voor iedere vakantieganger. Dat varieert van een compacte caravan voor één stel, of een ruim designicoon voor gezinnen of grotere groepen. U heeft bij Knaus keuze uit vele verschillende modellen, nog meer indelingsvarianten en vele uitrustingsopties. Zo kunt u uw eigen favoriet kiezen.

knaus yaseo 2024
Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?