Hobby Modellen 2022

Hobby modellen 2022 

Hobby heeft absoluut niet stilgezeten afgelopen jaar. Ze hebben maar liefst 2 (!) nieuwe modellen uitgebracht en de Excellent heeft dit jaar de EDITION uitvoering. Helaas zien we de Premium dit jaar niet meer terug. Hobby heeft in 2022 maar liefst 7 modellen en 43 indelingen. 

Ze noemen het dan ook: “The new way of caravanning”. Aan alle modellen is er met meer lijnen en design gewerkt, zonder de kenmerkende, frisse Scandinavische Hobby uitstraling te verliezen. Drie nieuwe modellenreeksen zijn het hoogtepunt dit jaar de: BEACHY – een strandvibe op wielen; EXCELLENT EDITION – familie en design; MAXIA – een nieuwe generatie.

Hobby caravan kopen bij Knobben

Een Hobby  model 2022 caravan koop je het beste bij Knobben. Sinds 1983 verkopen we dit prachtige merk. Eigentijds én innovatief. Een caravan van Hobby betekent luxe voor een betaalbare prijs. Hobby is al jarenlang een van de marktleiders in de caravanbouw. Al 50 jaar zet Hobby met elke nieuwe generatie caravans de toon. Hobby is en blijft erg geliefd om zijn tijdloze design en all-inclusive uitrusting. Daarnaast herken je de Hobby caravan aan het hoge uitrustingsniveau en het optimale comfort dat ze bieden en uitstralen.

hobby

Hobby modellen 2022: The new way of caravanning

Bij dit innovatieve merk betaal je geen meerprijs voor alle extra comfort en accessoires. Je betaalt 1 prijs, all-in. Want het motto van Hobby is al 50 jaar lang: ‘wij maken mobiel vakantie vieren leuker, comfortabeler en betaalbaar’.

Een Hobby caravan biedt alles wat je tijdens je vakantie nodig hebt. Of dat nu een weekendje aan de kust is, of een maand lang rondtrekken in Frankrijk: je vindt alles wat je nodig hebt in je mobiele vakantiehuis. 

Wees nieuwsgierig, wees klaar voor: Hobby 2022

Hobby modellen 2022

In 2022 lanceert Hobby de volgende modellen: 

  • Beachy (Nieuw)
  • On Tour
  • De Luxe
  • Excellent
  • Excellent Edition (Nieuw)
  • Prestige
  • Maxia

Hieronder omschrijven we alle Hobby 2022 modellen. De veranderingen, verbeteringen en uiteraard de drie nieuwe modellen. 

Beachy 2022

Een strandgevoel op wielen

Hobby heeft een goedkope, lichtgewicht caravan geïntroduceerd, geïnspireerd op strandleven. De goedkope, lichtgewicht caravans kunnen ook getrokken worden door auto’s met weinig trekvermogen. Waardoor kamperen voor nóg meer mensen mogelijk wordt!

Omdat we zo enthousiast zijn over dit model hebben we alle informatie voor u op een rijtje gezet. Bekijk alles over de Hobby Beachy hier

Hobby Ontour 2022

De eigentijdse caravan.

De ontour is bijzonder gezellig dankzij het warme houten decor van de minimalistische bovenkasten. De nieuwe deuren kunnen eenvoudig zonder grepen worden geopend en worden gesloten met behulp van een stil, zacht sluitmechanisme. Gecombineerd met een frisse blauwgrijze bekledingscombinatie laten de drie compacte modellen niets te wensen over.

Hobby De Luxe 2022

De ideale gezinscaravan

Zowel onze DE LUXE- als ONTOUR-modelreeksen zijn geüpgraded met een moderner ontwerp. Warme houttinten zijn prominenter aanwezig en er zijn nieuwe stofferingafwerkingen en decoratieve stoffen panelen in bijpassende tinten. Samen creëren ze een frisse sfeer. De vijf indelingen met kinderbedden maakt De Luxe de ideale gezinscaravan.

In 2021 was en nog een De Luxe Edition, dit jaar heeft de Excellent de eer om een Edition uitvoering te hebben. 

Hobby Excellent 2022

De elegante wagen

Ook het harmonieuze interieurdesign van de elegante Excellent-modellenreeks werd vorig jaar onder de loep genomen en zal in het seizoen 2022 in zijn beproefde vorm worden voortgezet.

Er wordt een indeling toegevoegd namelijk de 540 WFU-indeling. Hierdoor ontstaat een ruim aanbod van indelingen met veel interieurconcepten en gezellige zithoeken.

Hobby Excellent EDITION 2022

Gebouwd voor een nieuwe uitstraling

Ruim, licht, veelzijdig, designbewust en gezellig – de nieuwe Excellent Edition combineert al deze eigenschappen perfect. Er zijn zes verschillende indelingen beschikbaar, die vooral gericht zijn op jonge, hippe gezinnen.

Wel vier modellen hebben een stapelbed voor jongere kampeerders. De moderne, Scandinavisch ogende combinatie van felle kleuren en rechte lijnen is het geesteskind van eigenaar en ontwerper Harald Striewski. Opvallende LED-verlichting accentueert deze vormentaal, die zich kenmerkt door rechte lijnen.

Kortom, een mooie, opvallende en ruime caravan. 

Hobby Prestige 2022

De geavanceerde wagen

Dankzij het ruime interieurdesign staat de Prestige ook in het komende seizoen synoniem voor een hoog comfortniveau met een perfect uitrustingspakket en veel opbergruimte.

Er zijn zelfs drie indelingen aan de modellenreeks toegevoegd. Het verbeterde meubeldesign zorgt ervoor dat niet alleen de Prestige, maar ook vele andere modellen zijn uitgerust met een grote uittreklade in de extra brede zijkeuken. Het perfect op elkaar afgestemde design van de houtdecors en bekledingscombinaties is ook dit jaar gebleven in de Prestige.

Hobby Maxia 2022

Voor het échte Scandinavische gevoel

De liefde voor de natuur, dat zie je terug in dit mooie, nieuwe model van Hobby. Hij is opvallend en toch elegant. De Scandinavische wereld fascineert en inspireert Hobby met haar liefde voor de natuur en het ‘hygge’ concept.

Deze Scandinavische levensstijl is toegepast in de nieuwe MAXIA, waardoor u uw eigen ‘hobbywoning’ kunt creëren op de mooiste plekken ter wereld.

Advies bij Knobben

Heeft u interesse in een Hobby Caravan model 2022 en wilt u graag persoonlijk advies ontvangen van een van onze adviseurs? Ze helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?