Gezocht: Enthousiaste zaterdaghulp

zaterdaghulp

Gezocht: Enthousiaste zaterdaghulp

Zoek jij een leuke en actieve baan als zaterdaghulp/vakantiekracht, waarbij je je handen uit de mouwen kunt steken? Heb jij affiniteit met caravans en campers, en ben je niet bang om vuil te worden? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij?

  • Een leuke bijbaan op zaterdagen (en tijdens vakantieperioden) bij dé specialist in caravans en campers;
  • Een gevarieerd takenpakket: van het wassen van caravans tot het verrichten van diverse werkzaamheden op ons buitenterrein;
  • De kans om deel uit te maken van een jong en enthousiast team;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van technische kennis en vaardigheden.

Wie zijn wij?

We zijn dealer van de grote caravanmerken Hobby, Fendt, Knaus en Weinsberg. Reparaties en schades voeren we in onze vernieuwde werkplaats uit onder FOCWA en BOVAG certificering. Ook hebben we op onze vestiging een ruime kampeerwinkel met een groot aanbod kampeerartikelen.

Knobben staat voor jarenlang zorgeloos genieten van de vrijheid, rust en ontspanning van het kamperen. We verkopen enkel kwalitatieve caravans en campers die jarenlang mee gaan. Dankzij het juiste advies en vakkundig onderhoud, reparatie en montage, kunnen onze klanten optimaal genieten van hun ultieme vakantie. Samen met jou zorgen wij ervoor dat iedere klant zich welkom voelt!

zaterdaghulp

Wat breng jij mee als zaterdaghulp?

  • Je bent iedere zaterdag beschikbaar van 09:00 tot 16:00 uur (en in vakanties of andere vrije dagen);
  • Je houdt van aanpakken en bent niet bang de handen vuil te maken;
  • Technisch inzicht is welkom!

Lijkt dit je wat?

Kom gezellig even langs of stuur je sollicitatie naar schreuder@knobben.nl en wie weet word jij onze nieuwe zaterdaghulp! We kijken uit naar je reactie. Word onderdeel van ons team en draag bij aan de fantastische ervaring voor caravan- en camperliefhebbers.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?