Knaus Sport&Fun

De Knaus Sport&Fun is de extreemsporter onder de caravans. Waar ook naartoe en zolang u wilt. Onze dynamische lifestyle bagagekampioen combineert het beste van twee werelden. Progressief design en ongelooflijk veel ruimte voor veel actie. Achterklep omhoog, fietsen erin, kampeerspullen in het enorme bagageluik aan de voorzijde en daar gaat u. 

Veel ruimte, prachtige stijl en talloze geniale ideeën

De Knaus Sport&Fun heeft slechts één indeling. Maar die is zo veelzijdig als geen ander. Als stijlvolle vakantiebegeleider of handig opbergwonder. De Knaus Sport&Fun kan beide. Daarvoor zorgen zijn praktische en zeer flexibele uitrusting, die samen met het individuele interieurdesign een uniek camping‐gevoel opwekken zodat u met volle teugen van uw vakantie kunt genieten.

Voor diegenen die niet genoeg kunnen krijgen van opbergruimte, is de Knaus Sport&Fun de eerste keuze. In de reusachtige bergruimte aan de voorzijde kan een enorme hoeveelheid bagage overzichtelijk worden opgeborgen. De grote achterdeur en de dakrails -en ladder zijn bijzonder populair bij actieve vakantiegangers. Zelfs omvangrijke sport- en vrijetijdsuitrusting kan veilig en gemakkelijk worden opgeborgen.

Impressie exterieur

Impressie interieur

Knaus Sport&Fun standaard indeling

Knaus Sport&Fun 480 QL

sport fun
Prijs vanaf €24.560,-

Slaapplaatsen

4

Totale lengte

625 cm

Totale breedte

232 cm

Rijklaar gewicht

1.130 kg

Knaus Sport&Fun 480 QL Black

sport fun
Prijs vanaf €24.560,-

Slaapplaatsen

4

Totale lengte

625 cm

Totale breedte

232 cm

Rijklaar gewicht

1.130 kg

Offerte aanvragen
Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?