Knaus OPEN DEALER DAYS

Open dealer days

Vind uw droomvoertuig en profiteer van exclusieve kortingen van 9 tot 31 oktober!

 
Tijdens de OPEN DEALER DAYS van Knaus kunt u bij Knobben de bekroonde modellen ter plaatse ontdekken en de vrijheid van kamperen dichtbij beleven.
 
Wij, als dealer van Knaus, adviseren u graag. Samen met u bekijken wij de caravan naar keuze en bieden wij aantrekkelijke aanbiedingen die u exclusief ontvangt tijdens de OPEN DEALER DAYS.

Exclusieve aanbiedingen

Bij aankoop van een nieuwe caravan krijgt u hoge kortingen op geselecteerde speciale uitrustingen.
 

Spannende loterij

Begin in 2024 aan een onvergetelijke droomvakantie met een camper. Twee weken lang bepaalt u alleen waar u heen gaat – met een hoogwaardig voertuig van de KNAUS familie.

knaus 1
knaus 3

Caravans op locatie

Beleef de bijzondere kenmerken van de caravans van dichtbij. Wij nodigen u uit om uw droomvoertuig ter plaatse te bezoeken en elk detail te ontdekken.

Welkomstgeschenk

Een echte must have: retro sokken voor echte merkfans! Iedereen die zich heeft ingeschreven voor de loterij en deelneemt aan de OPEN DEALER DAYS krijgt een gratis paar merksokken. Uitsluitend zolang de voorraad strekt.

Persoonlijk advies

Wij nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en vinden samen met u de caravan die het beste bij u past. Bespaar tot €1.355 op geselecteerde optionele extra’s met de overslaanbare OPEN DEALER DAYS.

Heeft u alles in huis voor de volgende kampeertrip?

U kent het wel, op de camping erachter komen dat u iets bent vergeten. Daarom hebben wij onze winkelvoorraad weer aangevuld en geordend. In onze winkel vindt u een breed assortiment aan kampeerartikelen, zoals campingtafels, stoelen, barbecues, kookstellen, huishoudelijke artikelen en nog veel meer.

Zeker weten dat u alles hebt? Kom gerust langs in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Bekijk ons aanbod

Wilt u graag met de caravan of camper op pad, maar heeft u er nog geen? Bekijk ons aanbod en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?