Knaus Modellen 2024

Knaus caravans 2024

Als we kijken naar de Knaus modellen 2024 valt het meteen op dat Knaus een nieuw model heeft geïntroduceerd: de Knaus YASEO. Ook dit jaar heeft Knaus weer nieuwe technologieën doorgevoerd, altijd met het doel om uw vakantiegenot te optimaliseren. Want met een Knaus heeft u op bijna alle plaatsen ter wereld en op de meest uiteenlopende vakantieroutes een metgezel.

Knaus loopt graag voor wat betreft technologische ontwikkelingen. “Bij Knaus staan de wielen nooit stil.” Het nieuwe 2024 model van Knaus bevestigt dit maar al te goed. 

Ontdek de Knaus modellen 2024 en beleef vrijheid en zelfvoorzienend zijn zoals nooit voordien! 

Knaus caravan kopen bij Knobben

Knaus modellen 2024 koopt u het beste bij Knobben. Knobben is als sinds 1989 Knaus-dealer. Het is een prachtig merk van een hoge kwaliteit.  “Ontdek de vrijheid die beweegt, als in een droom”. Dat wil Knaus overbrengen. Knaus heeft een caravan voor elke vakantie en voor iedere vakantieganger. Dat varieert van een compacte caravan voor één stel, of een ruim designicoon voor gezinnen of grotere groepen. U heeft bij Knaus keuze uit vele verschillende modellen, nog meer indelingsvarianten en vele uitrustingsopties. Zo kunt u uw eigen favoriet kiezen.

knaus-logo

Knaus modellen 2024 – Nieuwkomer: de YASEO

Met trots presenteert Knaus de nieuwe YASEO.

Geen compromissen. Daarom maximaal bereik. Geen beperkingen. Daarom echte selfsupporting. Geen wonder. Daarom eindelijk een caravan voor e-mobiliteit! De YASEO vindt het gebruik van ruimte opnieuw uit. Hij ontvouwt multifunctionele oplossingen voor volwaardige leefruimte op een minimale oppervlakte. Dat is echte ”Freiheit, die bewegt”.

De Knaus YASEO 2024

  • Optimaal voor elektrische auto’s en kleine trekvoertuigen;
  • Eigen stroomvoorziening net als een camper;
  • Volledige gasvrije, elektrische opbouw;
  • Ruime laad- en opbergmogelijkheden;
  • Variabele meubelmodules voor maximale flexibiliteit;
  • Meer nuttige oppervlakte en minder grond oppervlakte.

Exclusieve inzichten

knaus yaseo 2024

Eindelijk een caravan voor e‐mobiliteit

Gasvrije techniek, net als thuis

Alles elektrisch, zegt u? De YASEO heeft standaard elektrische apparatuur, zonder gas: een inductiefornuis, een airco evenals een koelkast. Dankzij standaard E.POWER-technologie krijgen alle apparaten elektriciteit van het net of van een trekvoertuig met V2L-techniek. Multifunctionele opbergruimte. 

knaus modellen 2024

Nieuwe definitie van functionaliteit

Voor vandaag. Voor morgen. Voor generaties

Een multifunctioneel interieur dat u steeds weer aan uw wensen kunt aanpassen. Vandaag voor twee. Morgen voor het hele gezin. 

Uitzonderlijke verschijning: de slide badkamer wordt in enkele handelingen een volwaardige douche. Zo besparen we plaats voor meer wooncomfort – zonder sanitaire basisfuncties achterwege te laten.

Het concept voor meerdere generaties: de cozy lounge is een creatieve speelruimte voor kleine en grote kampeerders. Dankzij de variabele kussens en de talloze mogelijke configuraties kunt u die op elk moment aan uw behoeftes aanpassen: van een zitgroep via een een‐ en tweepersoonsbed tot een stapelbed.

knaus modellen 2024

Optimaal aangepast voor e-mobiliteit

Kleiner, lichter, efficiënter

De volledig nieuw uitgewerkte, smalle opbouw vermindert de oppervlakte vooraan met 14 % in vergelijking met gewone caravans. Dat zorgt voor aanzienlijk minder luchtweerstand en bijgevolg voor een grotere actieradius met elektrische voertuigen.

De stroomvoorziening bij de YASEO is op twee manieren mogelijk – via het elektriciteitsnet of via de V2L-aansluiting van uw elektrisch voertuig. U beslist afhankelijk van de situatie welke aansluiting u kiest.

Veiligheid en design gaan hand in hand: de vernieuwde CatEye achterlichten met volledige ledtechniek overtuigen door hun dynamische lichtvorm en dynamische richtingaanwijzers.

Advies bij Knobben

Heeft u interesse in een Knaus caravan en wilt u graag persoonlijk advies ontvangen van één van onze adviseurs? Ze helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?