Image 1 0548 52 15 15

Knaus Modellen 2023

Welkom bie Knobben

Knaus modellen 2023

Knaus heeft een nieuw model voor 2023 gelanceerd. Ook dit jaar heeft Knaus weer nieuwe technologieën doorgevoerd, altijd met het doel om uw vakantiegenot te optimaliseren. Want met een Knaus heeft u op bijna alle plaatsen ter wereld en op de meest uiteenlopende vakantieroutes een metgezel.

Knaus loopt graag voor wat betreft technologische ontwikkelingen. “Bij KNAUS staan de wielen nooit stil.” Het gepatenteerde FibreFrame en UltraLight lichtgewicht materialen zorgt voor meer mogelijkheden en ontwikkelingen. Of het nu gaat om een consistente lichtgewicht constructie, maximale voertuigstabiliteit of eerder ongebruikte technologieën: In al hun studies en innovaties laten ze zich altijd leiden door dezelfde visie: U het beste van het beste bieden!

Ontdek Knaus voor het modeljaar 2023! Met een baanbrekende nieuwe editie van een heel bijzondere caravanserie presenteert Knaus u nu al de caravaning‐highlights van morgen. Zoals u gewend bent heeft Knaus weer aandacht besteed aan de nieuwste technologieën, indrukwekkend design en betrouwbare KNAUS‐kwaliteit. Dit is vrijheid die beweegt!

Knaus caravan kopen bij Knobben

Een Knaus caravan koop je het beste bij Knobben. Knobben is als sinds 1989 Knaus-dealer. Het is een prachtig merk van een hoge kwaliteit.  “Ontdek de vrijheid die beweegt, als in een droom”. Dat wil Knaus overbrengen. Knaus heeft een caravan voor elke vakantie en voor iedere vakantieganger. Dat varieert van een compacte caravan voor één stel, of een ruim designicoon voor gezinnen of grotere groepen. U heeft bij Knaus keuze uit vele verschillende modellen, nog meer indelingsvarianten en vele uitrustingsopties. Zo kunt u uw eigen favoriet kiezen.

fendt
knaus-logo

Nieuwkomer: De Azur!

Met trots presenteert Knaus de nieuwe grenzeloze Knaus Azur! Zich goed voelen wordt nu grenzeloos met de 5‐sterren woondroom. De buitengewone meubelbouw en de stijlvolle inrichting in cocooning design maken van de Azur een echte woondroom. Zowel van binnen als van buiten maakt hij indruk met een unieke, dynamische lichtsignatuur. EN deze nieuwkomer beschikt over een zelfherstellende FibreFrame!

De Knaus Azur

  • Dynamisch, vooruitstrevend exterieurdesign met subtiele folie‐afbeeldingen en zijpanelen in campovolo‐grijs
  • Zelfherstellende FibreFrame‐technologie
  • Innovatieve FoldXPand‐technologie in voor‐ en achtergedeelte
  • Holistisch, uniek verlichtingsconcept met dynamische lichtsignatuur in het interieur en exterieur
  • Met stof beklede Smart Wall met daarachter opbergvakken en rekken
  • Schuine meubelgeometrie zorgt voor een fantastisch gevoel van ruimte en geoptimaliseerde zichtlijnen
  • Pure gezelligheid dankzij een hoogwaardige combinatie van materialen en functionele, doordachte oplossingen

 

Exclusieve inzichten

knaus azur 2024

Comfortabele U‐zitgroep

Cocooning design voor een maximaal goed gevoel

In de comfortabele U‐zitgroep voelt u zich meteen thuis dankzij de SmartWall met stoffen bekleding, fijne oppervlakken en dynamische led‐sfeerverlichting!

Daarnaast maakt het slimme interieurontwerp ook gebruik van verborgen ruimtes voor discrete opbergruimten, zoals achter de rugkussens van de zitgroep.

Holistisch verlichtings- en ontwerpconcept

Kleine keukens worden groot!

Het interieur laat zich van zijn beste kant zien in de led‐sfeerverlichting met dynamische lichtsignatuur. Dankzij de schuine meubelbouw loopt de open zichtlijn indrukwekkend door de grote binnenruimte.

De minimalistische designkeuken is daarbij een culinaire highlight dankzij de sfeervolle verlichting in de laden, het elegante werkblad en de fraaie koelkast met dubbele eindaanslag. Zelfs de 3‐pits kookplaat met naast elkaar geplaatste vlammen biedt voldoende ruimte voor grote pannen en potten.

knaus azur 2024

Slaapgedeelte met cocooning design

Een prettige plek voor zwoele vakantienachten

Het knusse cocooning design wordt voortgezet in het slaapgedeelte. Dankzij de FoldXpand‐boeg is ook hier veel opbergruimte en genoeg beenruimte voor ontspannen vakantienachten! Daarnaast kan de ruime U‐zitgroep in een handomdraai worden omgetoverd tot een gezellig ligoppervlak. Hierdoor ontstaan twee aparte slaaplaatsen voor maximaal 4 personen in de Azur.
 
knaus azur 2024

Ruime badkamer en toiletruimte

Met nog meer opbergruimte!

Vooraan overtuigt de schuin ingedeelde badkamer in de lengte door de vele rekken en opbergvakken, de moderne wastafel en de grote spiegelkast. Nog meer opbergruimte vindt u in de aparte toiletruimte met hoogwaardig banktoilet. Dankzij de geïntegreerde kledingstang en de eenvoudige douche‐uitbouw kunt u deze ruimte bijzonder flexibel gebruiken.

knaus azur 2024

Advies bij Knobben

Heeft u interesse in een Knaus Caravan en wilt u graag persoonlijk advies ontvangen van een van onze adviseurs? Ze helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?