Knaus caravans 2024

Knaus caravans 2024

Knaus caravans 2024

Bij de Knaus caravans 2024 springt direct het nieuwe model van Knaus in het oog: de Knaus YASEO. Opnieuw heeft Knaus dit jaar innovatieve technologieën geïntroduceerd, allemaal gericht op het verbeteren van uw vakantie-ervaring. Met een Knaus als metgezel kunt u vrijwel overal ter wereld en op diverse vakantieroutes rekenen op een uitstekende reispartner.

Knaus blijft voortdurend vooroplopen in technologische ontwikkelingen. “Bij Knaus staan we nooit stil.” Het nieuwe 2024-model van Knaus bevestigt dit op overtuigende wijze.

Verken de Knaus caravans 2024 en ervaar vrijheid en zelfvoorzienendheid op een geheel nieuw niveau!

Knaus caravans 2024 – Nieuwkomer: de YASEO

Met vol trots introduceert Knaus de gloednieuwe YASEO.

Geen compromissen. Hierdoor een maximaal bereik. Geen beperkingen. Hierdoor echt zelfvoorzienend. Geen verrassing. Dit maakt eindelijk een caravan geschikt voor e-mobiliteit mogelijk! De YASEO herdefinieert het gebruik van ruimte, met multifunctionele oplossingen die een volwaardige leefruimte bieden op een minimaal oppervlak. Dit belichaamt ware “Freiheit, die bewegt”.

De Knaus YASEO 2024

  • Ideaal voor elektrische auto’s en kleine trekkende voertuigen;
  • Eigen stroomvoorziening zoals bij een camper;
  • Compleet gasvrije, op elektriciteit gebaseerde constructie;
  • Ruime laad- en opslagopties;
  • Modulaire meubelstukken voor optimale flexibiliteit;
  • Verhoogde bruikbare oppervlakte met minder benodigde grondoppervlakte.

Exclusieve inzichten

knaus yaseo 2024

Eindelijk een caravan voor e‐mobiliteit

Gasvrije technologie, zoals in huis.

Alles op elektriciteit, bedoelt u? De Knaus YASEO is uitgerust met standaard elektrische apparatuur zonder gas: een inductiekookplaat, airconditioning en een koelkast. Met de standaard E.POWER-technologie kunnen alle apparaten stroom ontvangen van het netwerk of van een trekkend voertuig met V2L-technologie. Veelzijdige opbergmogelijkheden.

knaus modellen 2024

Nieuwe definitie van functionaliteit

Voor nu. Voor de toekomst. Voor komende generaties.

Een veelzijdig interieur dat gemakkelijk aan uw behoeften kan worden aangepast. Vandaag voor twee personen, morgen voor het hele gezin.

Opmerkelijk design: de uitschuifbare badkamer transformeert moeiteloos naar een volwaardige douche, waardoor ruimte wordt bespaard voor meer wooncomfort, zonder de basisfunctionaliteiten van het sanitair te verwaarlozen.

Een concept voor verschillende generaties: de gezellige lounge fungeert als een creatieve speelruimte voor zowel jonge als oudere kampeerders. Door de aanpasbare kussens en de talloze configuratiemogelijkheden kunt u deze op elk moment aanpassen aan uw behoeften, variërend van een zitgedeelte tot eenpersoons- en tweepersoonsbedden of zelfs een stapelbed.

knaus modellen 2024

Optimaal aangepast voor e-mobiliteit

Compacter, lichter, doelmatiger.

De geheel nieuwe gestroomlijnde opbouw vermindert het frontale oppervlak met 14% ten opzichte van reguliere caravans. Dit resulteert in aanzienlijk minder luchtweerstand en dus een grotere actieradius voor elektrische voertuigen.

Bij de YASEO is stroomvoorziening op twee manieren mogelijk: via het elektriciteitsnet of via de V2L-aansluiting van uw elektrisch voertuig. U kunt afhankelijk van de situatie kiezen welke aansluiting u gebruikt.

Veiligheid en ontwerp worden gecombineerd: de herziene CatEye achterlichten met volledige LED-technologie imponeren met hun dynamische vorm en richtingaanwijzers.

Knaus caravan kopen bij Knobben

Een Knaus caravan 2024 koopt u het beste bij Knobben. Knobben is als sinds 1989 Knaus-dealer. Het is een prachtig merk van een hoge kwaliteit.  “Ontdek de vrijheid die beweegt, als in een droom”. Dat wil Knaus overbrengen. Knaus heeft een caravan voor elke vakantie en voor iedere vakantieganger. Dat varieert van een compacte caravan voor één stel, of een ruim designicoon voor gezinnen of grotere groepen. U heeft bij Knaus keuze uit vele verschillende modellen, nog meer indelingsvarianten en vele uitrustingsopties. Zo kunt u uw eigen favoriet kiezen.

Advies bij Knobben

Heeft u interesse in een Knaus caravan en wilt u graag persoonlijk advies ontvangen van één van onze adviseurs? Ze helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?