Hobby Modellen 2024

Hobby caravans 2024

Maak kennis met de Hobby modellen 2024. Compact en wendbaar. Luxueus en ruim. Voor koppels of gezinnen. Gemotoriseerd of voor een trekhaak: u heeft wensen voor uw mobiele thuis – Hobby heeft de geschikte oplossing. Met 49 verschillende indelingen in 7 reeksen biedt Hobby alles wat liefhebbers van caravans zoeken.  

Veel plezier met ontdekken.

Hobby modellen 2024

Voor modeljaar 2024 zijn er redelijk wat upgrades bij Hobby, de wijzigingen voor de Hobby modellen 2024 omvatten:

Algemene veranderingen exterieur 
  • Nieuw exterieur met nieuw design;
  • Verchroomde rangeergrepen;
  • Automotive achterlichten;
  • Aerodynamische voorkant.
Algemene veranderingen interieur 
  • Nieuw interieur met een nieuw design (behalve voor de Maxia);
  • Lichtere houtdecors;
  • Nieuwe bekleding;
  • Modernere vormen;
  • Andere lichtconcepten.

Welkom bij Hobby 2024!

Bij dit innovatieve merk betaalt u geen meerprijs voor alle extra comfort en accessoires. U betaalt 1 prijs, all-in. Want het motto van Hobby is al 50 jaar lang: ‘wij maken mobiel vakantie vieren leuker, comfortabeler en betaalbaar’.

Een Hobby caravan biedt alles wat u tijdens uw vakantie nodig hebt. Of dat nu een weekendje aan de kust is, of een maand lang rondtrekken in Frankrijk: U vindt alles wat u nodig heeft in uw mobiele vakantiehuis.

Wij geven u alvast een impressie voor de Hobby modellen 2024!

Hobby caravan kopen bij Knobben

Een Hobby caravan koopt u het beste bij Knobben. Sinds 1983 verkopen we dit prachtige merk. Eigentijds én innovatief. Een caravan van Hobby betekent luxe voor een betaalbare prijs. Hobby is al jarenlang een van de marktleiders in de caravanbouw. Al 50 jaar zet Hobby met elke nieuwe generatie caravans de toon. Hobby is en blijft erg geliefd om zijn tijdloze design en all-inclusive uitrusting. Daarnaast herkent u de Hobby caravan aan het hoge uitrustingsniveau en het optimale comfort dat ze bieden en uitstralen.

hobby

Hoofdlijnen per model

Laten we eens wat verder in gaan op de verschillende Hobby modellen 2024, met elk hun eigen bijzonderheden en voordelen. 

hobby beachy 2024

Hobby Beachy 2024

Strandgevoel op wielen

Compact en overtuigt met veel charme door zijn ronde vorm. Dat is de Hobby Beachy 2024. Een highlight is de grote achterdeur: op het bed zitten en daarbij naar het water, de zee, bergen of het strand kijken, dat is het echte beachy-gevoel.

De Beachy is leverbaar in 3 verschillende modellen. Zo heeft u de vrijheid om zelf te beslissen hoeveel ruimte u voor uw strandgevoel nodig hebt. 

hobby de luxe 2024

Hobby De Luxe 2024

De gezinsvriendelijke caravan.

Hobby De Luxe is even veelzijdig als uw wensen als kampeerder. Dankzij 14 uitgekiende indelingen en maximaal 7 slaapplaatsen, is het een allrounder. Dat is slechts een van de redenen waarom De Luxe aan de top van onze bestsellerlijst prijkt. 

Iedereen wordt vrolijk van het lichte en moderne design, waarin u zich meteen heerlijk thuis voelt. Dit komt door de lichte meubels en stoffering, mat witte bovenkastdeuren en een antracietkleurige keuken. 

hobby excellent 2024

Hobby Excellent 2024

De elegante caravan.

Met zijn tweeën van het leven genieten. Idyllische plaatsen ontdekken en alleen maar uw eigen ritme volgen. De Hobby Excellent is op maat gesneden voor een perfecte vakantie.

Daarvoor zijn er meer dan genoeg redenen: een comfortabele uitrusting en een omvangrijke keuze aan indelingen met veel ruimte en gezellige zitgroepen. Uiteraard ontbreekt een gezellige sfeerlichting voor romantische uren niet.

Dit model is voorzien van verlichte designplanken en indirecte TL-verlichting.

hobby excellent edition

Hobby Excellent Edition 2024

De stijlvolle caravan.

De Excellent Edition is vooral gericht op gezinnen en koppels die van minimalistisch design houden en een open gevoel willen zonder in te boeten aan opbergruimte. Voor het nieuwe modeljaar zijn de bovenkasten subtiel gewijzigd en is er een lichtere stofferingscombinatie mogelijk.

Ruim, licht, veelzijdig, gezellig en design om verliefd op te worden. De Excellent Edition combineert dit allemaal perfect. Met maar liefst tien indelingen, waarvan vier met kinderenbedden, biedt deze Hobby caravan ruimte voor uiteenlopende wensen.

De moderne scandinavisch ademende combinatie van lichte kleuren en rechte lijnen wordt onderstreept door indrukwekkende LED verlichting.

hobby maxia 2024

Hobby Maxia 2024

De bovenklasse: modern en Scandinavisch.

Voor liefhebbers van Scandinavische gezelligheid, slimme functionaliteit en minimalistisch design is de Hobby Maxia het antwoord.

Met open ruimtedesign, natuurlijke materialen, perfect op elkaar afgestemde kleuren en Scandinavische gemoedelijkheid, is het een moderne blikvanger voor een nieuw soort caravanervaring.

hobby ontour 2024

Hobby Ontour 2024

De kleine caravan voor starters. 

Deze trendsetter: De Tendenza, werd in 2023 gepresenteerd met een volledig opnieuw ontworpen interieur. Speciaal voor het  “onderweg zijn”. Dit model heeft 6 indelingen voor designliefhebbers en slaapruimte voor maximaal 4 personen.

Omdat deze caravan zo goed in de smaak valt bij zijn gebruikers, zijn er ten opzichte van de Tendeza 2023 geen wijzigingen toegepast.

hobby prestige 2024

Hobby Prestige 2024

De grootste caravan van Hobby.

Ruimte, plaats en bewegingsvrijheid: in de Hobby Prestige geniet u onderweg van de luxe van een echt huis.

Een ruim woon- en slaapgedeelte vindt u in elf aparte indelingen. Afhankelijk van het model vinden max. zeven personen in ons ruimtewonder een plekje voor een verkwikkende slaap.

Het opvallendst is de nieuwe look van de prestige, die nu een donker eikendecor met hoogglans witte accenten, glanzende werk- en tafelbladen in donkere steenlook en stijlvolle stoffering heeft.

Advies bij Knobben

Heeft u interesse in een Hobby Caravan en wilt u graag persoonlijk advies ontvangen van een van onze adviseurs? Ze helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?