Hobby modellen 2023

Hobby modellen 2023

Hobby start het seizoen 2023 met een aantal nieuwe producten. Verheug u op nieuwe caravans met een gericht vloerplanonderhoud, nieuwe keukentechnologie en een frisse interieurupdate. 

Naast de populaire- en ongewijzigde bestsellers Ontour en De Luxe krijgen de Excellent en Prestige een moderne interieurupdate. De designseries Excellent Edition en Maxia zijn uitgebreid met nieuwe plattegronden. Een nieuwe combinatie van fornuis en spoelbak en ook een nieuwe koelkast brengt meer comfort in de keukens van onze populaire series.

Veel plezier met ontdekken.

Een Hobby caravan koopt u bij Knobben

Een Hobby model 2023 caravan koopt u het beste bij Knobben. Sinds 1983 verkopen we dit prachtige merk. Eigentijds én innovatief. Een caravan van Hobby betekent luxe voor een betaalbare prijs. Hobby is al jarenlang een van de marktleiders in de caravanbouw. Al 50 jaar zet Hobby met elke nieuwe generatie caravans de toon. Hobby is en blijft erg geliefd om zijn tijdloze design en all-inclusive uitrusting. Daarnaast herkent u de Hobby caravan aan het hoge uitrustingsniveau en het optimale comfort dat ze bieden en uitstralen.

hobby 2023
hobby

Welkom bij Hobby 2023!

Bij dit innovatieve merk betaalt u geen meerprijs voor alle extra comfort en accessoires. U betaalt 1 prijs, all-in. Want het motto van Hobby is al 50 jaar lang: ‘wij maken mobiel vakantie vieren leuker, comfortabeler en betaalbaar’.

Een Hobby caravan biedt alles wat u tijdens uw vakantie nodig hebt. Of dat nu een weekendje aan de kust is, of een maand lang rondtrekken in Frankrijk: U vindt alles wat u nodig heeft in uw mobiele vakantiehuis. 

Wij geven u alvast een impressie voor Hobby 2023!

Algemene vernieuwingen

In seizoen 2023 worden alle Hobby modellen voorzien van:

Nieuwe combinatie fornuis-spoelbak
Alle Hobby caravans (behalve Maxia 660 WQM met Gas on Glas design cooker) krijgen vanaf het seizoen 2023 een nieuwe kook-spoelbak in combinatie met een elektrische ontsteking. Dit maakt eenvoudige reiniging mogelijk. Beide elementen kunt u bedekken met zwarte glasplaten voor een mooie uitstraling en bescherming tegen stof. Tenslotte biedt deze vernieuwing extra werkbladen en meer opbergmogelijkheden.

Nieuwe koelkast
Hobby vervangt alle Super Slim Tower koelkasten. Alle modellen krijgen een nieuwe Dometic 130 liter koelkast en een verwijderbare 12 liter vriezer. Zowel de koelkast als vriezer heeft toegang van beide zijden dankzij de dubbele stoptechnologie.

Warm water vloerverwarming
Tenslotte beschikken 11 modellen vanaf het seizoen 2023 over een praktische warmwater vloerverwarming. De volgende modellen worden hiervan voorzien:

  • Excellent 650 UMFe
  • Prestige 650 UFf
  • Maxia UL 585
  • Maxia 660 WQM
Previous slide
Next slide

Hobby Excellent 2023

Eén van de vernieuwingen die Hobby als eerste introduceert zijn de nieuwe Excellent modellen. Vanaf het seizoen 2023 worden er vier plattegronden van de Excellent opgenomen in de Excellent editie. Dit betekent dat de populaire serie in de toekomst in een nog grotere variëteit beschikbaar zal zijn. Met een antraciethouten decor “Platino” in combinatie met heldere “Magnolia” elementen, krijgt de Excellent een moderne en vriendelijke stijl. Wij geven u alvast een voorproefje van de nieuwkomers.

  • Excellent 540 UFf
  • Excellent 540 WLU
  • Excellent 540 UL
  • Excellent 650 UMFe
Excellent 540 UFf
Excellent 540 WLU
Excellent 540 UL
Excellent 650 UMFe
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Hobby Maxia 2023

Het nieuwe Maxia 585 UL model
Ook de Hobby Maxia-wereld blijft groeien. Na de Maxia 495 UL en de Maxia 660 WQM zet Hobby het succes van haar Scandinavische gezelligheid in caravanontwerp voort. Met de nieuwe Maxia 585 UL-plattegrond krijgt de serie voor het seizoen 2023 weer een premium caravan in Hygge Design.

De Maxia 585 UL biedt met een breedte van 2,50 meter en heldere meubeloppervlakken een gigantisch gevoel van ruimte. Het nieuwe model is langer en breder dan de Maxia 495 UL. Ook in de ronde zitgroep zijn er twee hoekpanelen met praktische leesplekken ontworpen voor meer licht in de avonduren. Tenslotte beschikt de 585 UL over een grote kledingkast en kasten die veel extra opbergruimte bieden.

Hobby Beachy 2023

Grenzeloos Beachy gevoel

De drie Beachy-modellen 360, 420 en 450 blijven ongewijzigd het seizoen 2023 ingaan en hebben als doel om het verlangen van avonturiers naar spontane vrijheid te blijven bevredigen.

Naast het Beachy schaduwzeil zijn er nu extra opbergmanden verkrijgbaar als speciale accessoires in de hobbywinkel. Net als de Beachy zelf zijn alle items chique en passen ze perfect bij de Scandinavische beachhouse-stijl. 

Previous slide
Next slide

Advies bij Knobben

Heeft u interesse in een Hobby caravan model 2023 en wilt u graag persoonlijk advies ontvangen van één van onze adviseurs? Ze helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?