Fendt caravans 2024

Fendt caravans 2024

Fendt caravans 2024

Met trots presenteren wij de Fendt caravans 2024 bij Knobben! Deze nieuwe caravans vallen meteen op door hun imposante achterkant met geïntegreerde achterlichten, wat een automotive uitstraling geeft. De caravans hebben een hoog afwerkingsniveau en betere isolatie dan de meeste concurrenten. Voor 2024 is de buitenkant gemoderniseerd met een nieuwe voor- en achterkant.

Fendt caravans zijn populair onder ervaren kampeerders, ondanks hun gewicht, en zijn al enkele jaren de best verkochte caravans in Nederland. Sinds 2017 hebben ze een bredere toegangsdeur en een volledige hordeur met een verlaagde instap. Fendt biedt 5 verschillende series, elk met verschillende binnen opties en uitrustingsniveaus, maar de buitenkant is vrijwel identiek, waardoor ze herkenbaar zijn op de weg en op campings.

Modellen Fendt caravans 2024

Voor modeljaar 2024 zijn er weinig wijzigingen bij Fendt, de wijzigingen die zijn doorgevoerd omvatten: 

Algemene veranderingen exterieur 

  • Nieuw exterieur met nieuw design
  • Nieuwe uniforme voortentlijst voor alle series
  • Vergroting van het interieur door geoptimaliseerde disselbak
  • De stahoogte in alle series 198 cm.
  • Nieuwe verlichting rondom bij de Apero, Bianco en Tendenza
  • Nieuwe sandwich achterkant voor de Apero, Bianco en Tendenza

Algemene veranderingen interieur 

  • Nieuw meubeldesign en decor bij Apero en Tendenza
  • Nieuwe gasstel en spoelbakken met glazen afdekkingen in alle series
  • Nieuwe compressorkoelkasten in verschillende maten in de Tendenza en Diamant serie (model afhankelijk)
  • Nieuw ontwerp van heftafels bij de Apero en Bianco

Hoofdlijnen per model

Laten we eens wat verder in gaan op de verschillende modellen van Fendt caravans 2024, met elk hun eigen bijzonderheden en voordelen. 

Fendt Apero 2024

De nieuwkomer.

De Apero is sinds 2023 de nieuwkomer in de Fendt-caravanwereld. Met de Fendt Apero ervaart u direct het moderne, levendige interieur voor een hippe lifestyle-vakantie. 

De Apero heeft zeven moderne en functionele indelingen – met eventueel stapelbedden. Zo wordt vrije tijd zoals het zou moeten zijn – een levensstijl. 

Fendt Bianco 2024

Moderne caravans voor elke behoefte.

De zeer populaire Bianco biedt nog steeds “een grote keuze voor elke behoefte” – 16 indelingen met praktische woonkamerindelingen,  slaapplaatsen voor maximaal 6 personen en vele aantrekkelijke gezinsmodellen. Ook dit model is voorzien van de nieuwgevormde LFI-frontdelen

Fendt Bianco Selection 2024

Hoogstaand comfort en actieve sportiviteit.

De Fendt Bianco Selection is opnieuw beschikbaar voor het nieuwe seizoen in 2024, en komt in twee varianten, de Bianco Selection en Bianco Activ.

De Bianco serie is ontworpen met een modern interieurdesign dat strakke en warme invloeden combineert. 

Fendt Diamant 2024

Het juweel in de luxeklasse van de Fendt caravan.

Uniek in alle opzichten – met 3 indelingen is de Fendt Diamant de luxeklasse caravan. Een stijlvolle ambiance, met slaapplaatsen voor maximaal 4 personen.

De Fendt Diamant is een exclusieve verschijning!

Fendt Tendeza 2024

De moderne caravan met functionele indelingen

Deze trendsetter: De Tendenza, werd in 2023 gepresenteerd met een volledig opnieuw ontworpen interieur. Speciaal voor het  “onderweg zijn”. Dit model heeft 6 indelingen voor designliefhebbers en slaapruimte voor maximaal 4 personen.

Omdat deze caravan zo goed in de smaak valt bij zijn gebruikers, zijn er ten opzichte van de Tendeza 2023 geen wijzigingen toegepast.

Advies bij Knobben

Heeft u interesse in een Fendt caravan en wilt u graag persoonlijk advies ontvangen van een van onze adviseurs? Ze helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?