Fendt caravan kopen Almelo

  • Home
  • Fendt caravan kopen Almelo

FENDT Caravan te koop Almelo

Wilt u een Fendt caravan kopen in Almelo? Bij Knobben in Rijssen hebben we een grote voorraad Fendt caravans. 
 
Oerdegelijk vakmanschap, daar staat voor. Het is voor een caravanmerk een redelijk jong merk en het is een zustermerk van Hobby. Fendt, verkrijgbaar bij Knobben, staat bekend om haar veelzijdigheid aan mogelijkheden en kwalitatieve uitstraling in de uitvoering en de inrichting. Het merk is erg gedetailleerd en maakt uw vakantiedromen werkelijkheid.
 
Wilt u een van onze Fendt caravans in het echt komen bekijken? U bent welkom Bie Knobben! Onze showroom is in Rijssen (Overijssel). 
 
Benieuwd welke Fendt caravans wij te koop hebben in Almelo?: 
Inmiddels zijn de modellen van 2022 geïntroduceerd. Bekijk de modellen hier: 
fendt
fendt caravans 2021

Alle Fendt caravans te koop in Almelo 2021 modellen

fendt apero 2024
fendt bianco 2024
fendt bianco selection 2024
fendt diamant 2024
fendt tendenza 2024

Een Fendt Caravan kopen in Almelo

Hiermee heb je onderweg alles wat je nodig hebt direct bij de hand. Of je nu een weekendje weg gaat of weken wilt toeren. Van een boerencamping in Overijssel tot overwinteren in Spanje: dankzij de caravans van Fendt hoef je nog maar één ding zelf te doen: inpakken en dan ontspannen genieten.

Modellen

Laten we eens wat verder in gaan op de verschillende modellen, met elk hun eigen bijzonderheden en voordelen.

Fendt Saphir

Zo is er de Saphir. Met 12 verschillende indelingen, waaronder kinderkamers, en 4-6 slaapplaatsen biedt de Saphir ruimte én comfort aan stellen, groepen en gezinnen. 

Fendt Bianco

De Bianco is er in 2 verschillende uitvoeringen, Selection en Active. Beide uitvoeringen zijn compact, wendbaar en degelijk, zoals je van een Duits merk mag verwachten.

Fendt Opal

En dan de Opal. Deze combineert de traditie en innovatie waar Fendt om bekend staat met oerdegelijk vakmanschap. 

Fendt Tendeza

Mag zichzelf tot de topklasse onder de Fendt caravans rekenen. Hierbij worden hoogwaardige materialen en technieken gecombineerd met de nieuwste innovaties.

 Fendt Active

De Active, zijn naam zegt het al, is naast deze voordelen nog meer gericht op het reizen en comfort onderweg. Zo is er bijvoorbeeld nog meer bergruimte in te delen en is de Bianco Active voorzien van een 10 liter gasboiler en kachel. 

Fendt Diamant

De Diamant is al jaren onderdeel van de Fendt collectie. Maar daarmee is dit model zeker niet ouderwets te noemen. De Diamant wordt namelijk constant verbeterd en aangepast aan de kennis en technieken van deze tijd.

Wist je dat… de Fendt haar eigen fanclub heeft? Sinds 1995 is de Fendt Caravan Club Nederland uitgegroeid tot een grote groep kampeerliefhebbers. Kamperen met de Fendt vanzelfsprekend. Als u een Fendt caravan koopt in Almelo, kunt u ook lid worden van deze fanclub. 

Duitse kwaliteit

Laten we afsluiten met een paar (optionele) kenmerken van een echte Fendt caravan: zitkussens met hoog soortelijk gewicht voor alle comfort, LED-verlichting, bedden: matrassen met binnenvering, Geïntegreerde verduisteringsplissé en insectenrollo, Slim-Tower koelkast met uitneembaar vriesvak en binnenverlichting. Lichtlijst in de profiellijst van de bovenkasten (keuken).

Fendt caravan kopen Almelo

fendt 2022

Advies bij Knobben

Heeft u interesse in een Fendt Caravan kopen Almelo en wilt u graag persoonlijk advies ontvangen van een van onze adviseurs? Ze helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?