Agenda vakbeurzen 2024

Agenda vakbeurzen 2024

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe caravan of camper?

Tussen 30 augustus en 6 oktober kunt u één van de bekendste vakbeurzen voor caravans, campers en uitrustingen bezoeken! Met populaire merken zoals Knaus, Fendt en Hobby krijgt u de kans om de nieuwste primeurs voor 2025 te ontdekken.

Wilt u weten op welke vakbeurzen wij aanwezig zijn? We hebben de bekendste evenementen in onze omgeving voor u op een rijtje gezet.

Caravan Salon Düsseldorf

30-08 t/m 08-09-2024

Betreed de wereld van avontuur op ‘s werelds grootste vakbeurs voor campers, caravans en uitrustingen. Hier draait mobiel reizen niet alleen om vakantie, maar om een inspirerende levensstijl die steeds meer mensen omarmen.

Op een terrein van 250.000 vierkante meter tonen meer dan 720 exposanten een breed scala aan caravans, campers en kampeerbusjes, geschikt voor elke smaak en elk budget. In 16 hallen en op het buitenterrein vindt u ook basisvoertuigen, accessoires, uitbouwonderdelen, tenten, stacaravans, vakantiebestemmingen en kampeer- en staplaatsen.

Wilt u ideeën opdoen voor uw toekomstige caravan? Bezoek dan deze beurs in Düsseldorf van 30 augustus tot 8 september!

caravan salon düsseldorf vakbeurzen
dordrecht open vakbeurzen

Dordt open dagen

07-09 t/m 15-09-2024

Wij zijn ook aanwezig op Dordrecht Open! Kom de nieuwste primeurs van Hobby en Fendt bewonderen tijdens dit spectaculaire evenement.

Op deze vakbeurs kunt u alle mogelijke indelingen en modellen van Hobby en Fendt bekijken. Bent u op zoek naar een Hobby camper? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Nergens krijgt u zo’n uitgebreide indruk en overzicht van alle primeurs als op Dordrecht Open. Vele duizenden bezoekers gingen u al voor.

Parkeren en entree zijn gratis! Geniet elke dag tussen 11:00 – 17:00 uur van een hapje en drankje terwijl u zich laat inspireren door alles wat Dordrecht Open te bieden heeft!

Kampeer & Caravan jaarbeurs Utrecht

02-10 t/m 06-10-2024

Van 2 tot en met 6 oktober 2024 is het weer tijd voor het grootste en gezelligste kampeerevent van Nederland: de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Wij zijn er ook bij!

De beurs is geschikt voor alle soorten kampeerders. Terwijl u geniet van heerlijke drankjes, hapjes en muziek, kunt u:

  • Een proefrit maken met uw droomcaravan;
  • Inspiratie opdoen voor (dak)tenten, glamping en vouwtenten;
  • Genieten van de nieuwste kampeersnufjes;
  • En nog veel meer!

Het wordt een grote kampeerbeleving met gepimpte campers, kampeeraccessoires en -middelen, daktenten, tips over duurzaam kamperen en leuke kinder- en outdooractiviteiten. Tot dan!

kampeer & caravan jaarbeurs vakbeurzen
Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?