Winterkamperen steeds populairder

Winterkamperen

Winterkamperen steeds populairder

Kamperen in de winter is al jaren in opkomst. Maar dit jaar, zeker in deze coronacrisis, is het nóg populairder geworden. U kunt er tenslotte even tussenuit en tot rust komen. Daarvoor is kamperen erg geschikt, het is veilig en u kunt snel weer thuis zijn. Met de juiste middelen is kamperen in de winter ook erg goed te doen. Lees in deze blog welke middelen van belang zijn en we geven een aantal ‘winterkampeertips’.

Corona en winterkamperen

Niet alle campings zijn het hele jaar open. Toch zijn steeds meer campings ook het winterseizoen open. Lees hier welke campings u kunt bezoeken deze winter.

Volgens het artikel in de Stentor heeft dit ook met de corona-pandemie te maken ,,Het steeds thuis zitten komt mensen de keel uit. Normaal zitten ze 40 uur per week op kantoor en zijn ze blij als ze naar huis kunnen. Nu zijn ze juist blij als ze een keer het huis uit kunnen.’’

De juiste middelen

Steeds meer mensen ontdekken hoe ontspannend het kan zijn: winterkamperen. En met de juiste voorbereidingen en kampeeraccessoires is winterkamperen ook erg comfortabel. Voor u het weet geniet u hartje winter van alle rust op de camping. Nog een glaasje glühwein? 

Het is wel van belang dat u de juiste camper of caravan heeft. Hij moet goed geïsoleerd zijn en slechts een verwarming is vaak niet voldoende.

Wilt u weten of uw camper of caravan geschikt is? We helpen u graag!

winterkamperen
winterkamperen

Tips voor een geslaagde winterkampeer vakantie

Hierbij een aantal tips voor een geslaagde winterkampeer vakantie:

Bekijk ons aanbod

Bekijk ons aanbod en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor winterkamperen!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?