Agenda vakbeurzen 2023

Vakbeurzen

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe caravan of camper? Bezoek tussen 25 augustus en 8 oktober één van de bekendste vakbeurzen op gebied van caravans, campers en uitrustingen! Met populaire merken als Knaus, Fendt en Hobby kunt u deze dagen genieten van de nieuwste primeurs voor 2024.

Benieuwd op welke vakbeurzen wij te vinden zijn? Wij hebben de bekendste vakbeurzen in onze omgeving voor u op een rijtje gezet.

Caravan Salon Düsseldorf

25-08 t/m 03-09-2023

Stap in de wereld van avontuur op ‘s werelds grootste vakbeurs voor campers, caravans en uitrustingen. Waar mobiel reizen niet alleen een vakantie is, maar ook een krachtig levensgevoel dat steeds meer mensen aanspreekt.
 
Op een terrein van 250.000 vierkante meter presenteren meer dan 720 exposanten een verscheidenheid aan caravans, campers en kampeerbusjes, passend bij elke smaak en elk budget. Daarnaast kunt u in 16 hallen en op het buitenterrein basisvoertuigen, accessoires, uitbouwonderdelen, tenten, stacaravans, vakantiebestemmingen en camping- en staplaatsen ontdekken. 
 
Wilt u inspiratie opdoen voor uw toekomstige caravan? Dan raden wij het aan om tussen 25 augustus en 3 september een bezoek te brengen aan deze beurs in Düsseldorf! 
caravan salon
dordt open

Dordt open dagen

02-09 t/m 10-09-2022

Ook wij zijn aanwezig bij Dordrecht Open! Bewonder alle primeurs van Hobby en Fendt tijdens dit spectaculaire event.

Tijdens deze vakbeurs kunt u alle mogelijke indelingen en modellen van Hobby en Fendt bewonderen. Ook als u op zoek bent naar een Hobby camper bent u hier aan het juiste adres. Een betere indruk en overzicht van alle primeurs krijgt u nergens zo goed als tijdens Dordrecht Open. Vele duizenden bezoekers gingen u al voor.

Het parkeren en de entree is gratis! Ook kunt u onder het genot van een hapje en drankje heerlijk genieten tussen al het moois dat Dordrecht Open u te bieden heeft!

Kampeer & Caravan jaarbeurs Utrecht

04-10 t/m 08-10-2022

Van 4 t/m 8 oktober 2023 is het weer tijd voor het grootste en gezelligste kampeerevent van Nederland: de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Ook wij zijn erbij!

De beurs is geschikt voor ieder type kampeerder. Zo kunt u onder het genot van lekkere drankjes, hapjes en muziek:

  • Een proefrondje maken met uw droomcaravan;
  • Uw favoriete e-bike testen op het Fietsparcours;
  • Inspiratie opdoen in het Kampeertheater;
  • Genieten van de nieuwste kampeersnufjes;
  • En nog heel veel meer!

Het wordt een grote kampeerbeleving met gepimpte campers, kampeeraccessoires en -middelen, daktenten, tips over duurzaam kamperen en leuke kinder- en outdoor activiteiten. Tot dan!

kampeer & caravan jaarbeurs
Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?