Gedreven (Technisch) Commercieel Medewerker gezocht!

Zoek jij een afwisselende- en zelfstandige baan en voel jij je prettig binnen een laagdrempelig en vooruitstrevend bedrijf? Wij zoeken een collega met commercieel en technisch inzicht en doorzettingsvermogen!

Als (Technisch) Commercieel Medewerker weet jij precies wat er speelt binnen het bedrijf. Met jouw kennis van caravans en campers geef jij onze klanten altijd de beste adviezen en zorg je ervoor dat de werkplaats op rolletjes loopt.

Bovendien werk je in een enthousiast, vooruitstrevend en vriendelijk bedrijf. Ook jij bent Welkom Bie Knobben.  

Wat ga je doen?

Als (Technisch) Commercieel Medewerker weet jij precies wat er in de werkplaats gebeurt. Jij zorgt ervoor dat onze monteurs aan het werk kunnen. Hiervoor maak jij een goede planning en je stuurt de jongens aan.

Ook hou jij de klanten en leveranciers op de hoogte van de laatste stand van zaken. Als het moet, spring je bij in de werkplaats. Alles samengevat is jouw takenpakket als volgt:

 • Planning- en werkvoorbereiding van de werkplaats;
 • Aansturen van medewerkers;
 • Verantwoordelijk voor inkoop en bewaken van leveringen;
 • Beoordelen van schadegevallen en behandelen van claims;
 • Kostenverantwoording én facturatie.

Zie jij iets dat écht makkelijker of beter kan? Kom maar op!

Wie zijn wij?

We zijn dealer van de grote caravanmerken Hobby, Fendt en Knaus en hebben een werkplaats waar reparaties en schades worden uitgevoerd onder FOCWA en BOVAG certificering. Ook hebben we op onze vestiging een ruime kampeerwinkel met een groot aanbod kampeerartikelen.

Knobben staat voor jarenlang zorgeloos genieten van de vrijheid, rust en ontspanning van het kamperen. We verkopen enkel kwalitatieve caravans en campers die jarenlang mee gaan. Dankzij het juiste advies en vakkundig onderhoud, reparatie en montage, kunnen onze klanten optimaal genieten van hun ultieme vakantie. Samen met jou zorgen wij ervoor dat iedere klant zich welkom voelt!

Wat breng jij mee

 • Je werkt Fulltime (40 uur);
 • Kennis van Office pakketten;
 • Een commerciële instelling;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie & branche;
 • Goede communicatieve vaardigheden en een service- en klantgerichte instelling;
 • Een teamspeler die planmatig en stressbestendig is;
 • In de ‘drukke’ periode april – september, werk je één keer per maand op zaterdagmorgen;
 • Kennis van de Duitse taal is een pré.

Wat bieden wij?

Naast deze mooie functie met veel verantwoordelijkheden, kun jij je ontwikkelen in een laagdrempelig en vooruitstrevend bedrijf. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing. Jij krijgt alle ruimte om deze functie uit te bouwen naar jouw inzicht. Je krijgt een goed salaris die wordt afgestemd op je kennis & ervaring. Je werkt in een klein, betrokken en hecht team met een prettige werksfeer en een goed uitgeruste werkplaats.

Solliciteren of meer informatie?

Ben jij klaar voor deze nieuwe titel? Wil jij samen met ons, onze klanten nóg beter bedienen? Dan zien we jouw sollicitatie met motivatie en CV graag tegemoet! Verstuur deze via onderstaande knop naar Kees Schreuder!

Wil je eerst meer weten over ons? Bekijk dan onze website: www.knobben.nl. Op de Over Ons pagina vind je meer over ons bedrijf. Wil je even overleggen of vragen persoonlijk stellen? Bel dan met Kees: telefoonnummer 06-51 53 25 97.