Open Camping Dag 2024

Open Camping Dag

Het is bijna tijd voor de Open Camping Dag 2024!

Op zaterdag 6 april 2024 stellen wij onze deuren open voor enthousiaste kampeerders tijdens de Open Camping Dag 2024! 

Door vrijblijvend rond te mogen kijken in onze showroom én leuk te winkelen, hopen we nog veel meer mensen enthousiast te maken over kamperen.

Dit evenement wordt georganiseerd door de Stichting Open Camping Dag en gesteund door de kampeerbranche. Deze stichting heeft geen winstoogmerk. Ze zien kamperen als een belangrijk onderdeel van ons cultureel erfgoed waar miljoenen Nederlanders jaarlijks veel plezier aan beleven. Deze nationale hobby verdient het om behouden en gevierd te worden, voor huidige én nieuwe kampeerders.

open camping dag

De Knaus Open Camping Dag

Vrijheid die beweegt. Dat is niet alleen het motto van Knaus, maar ook de levenshouding van een hele generatie kampeervrienden. Op de Open Camping Dag laten we u deze levenshouding beleven. Ontdek alle bekroonde modellen ter plaatse en beleef de fascinatie van vrijheid en kamperen van dichtbij.

Bij Knobben Caravans & Campers adviseren we u graag, bekijken we samen met u het voertuig van uw keuze en presenteren we u aantrekkelijke aanbiedingen die u exclusief ontvangt tijdens de Open Camping Dag. Mis het niet!

De WEINSBERG Open Camping Dag

Beleef vakantie. Beleef WEINSBERG. Beleef Open Camping Dag 2024!

WEINSBERG presenteert u het hoogtepunt van het jaar op de camping. Vindt uw WEINSBERG caravan en krijg tussen 6 en 13 april 2024 aantrekkelijke kortingen bij Knobben Caravans & Campers.

Waarom een Open Camping Dag?

Ontdek nieuwe campings en winkels

Kampeert u normaalgesproken altijd op een grote camping en bent u wel toe aan een beetje rust, of juist andersom? Kies een paar campings uit in de omgeving van Rijssen, plan een leuke route, ga kijken en kom gezellig langs in onze showroom!

Tijd voor vakantievoorpret!

Nederland biedt een schat aan kampeermogelijkheden. Selecteer uw favoriete locatie, verken nieuwe kampeeruitrusting in onze kampeerwinkel en begin alvast met genieten. De voorpret hoort bij uw vakantie! Dit is precies waar de Open Camping Dag voor is!

Kamperen kunt u leren

Bent u benieuwd of kamperen iets voor u is? Kies dan een leuke camping uit in de omgeving van Rijssen, neem een kijkje en stel uw vragen aan de beheerder. Of laat u informeren bij Knobben Caravans & Campers.

Kamperen zit in onze cultuur

Tijdens de vakantie kamperen meer dan vier miljoen Nederlanders. Genietend van het buitenleven, creëren ze mooie herinneringen. Samen met alle deelnemende campings en kampeerbedrijven brengen we kamperen onder de aandacht en tonen we hoe plezierig het kan zijn!

Over de Open Camping Dag

Komt u ook?

Zaterdag 6 april 2024
09:00 – 16:00 uur

Knobben Caravans & Campers
Ambachtsstraat 9, 7461 TP Rijssen

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?