Nog geen nieuwe caravan weten te scoren dit jaar?

  • Home
  • Nieuws
  • Nog geen nieuwe caravan weten te scoren dit jaar?
Artikel Fendt

Nog geen nieuwe caravan weten te scoren dit jaar?

Bij Knobben heeft u nog volop mogelijkheden op een Fendt Caravan!

Bent u van plan om dit jaar nog met de caravan op vakantie te gaan, maar ontbreekt alleen de perfecte caravan nog? Laat een caravan van Fendt uw droomvakantie waarmaken!

Wij verwachten op korte termijn een breed scala aan Fendt caravans binnen te krijgen. Laat hier nou net uw perfecte caravan tussen zitten om dit jaar nog een mooie vakantie tegemoet te gaan! Bent u nog niet bekend met de kwaliteit van Fendt? Geen probleem! Wij zullen het merk voor u uitlichten, want ook dit jaar presenteert Fendt zich als een onmiskenbaar design in topkwaliteit.

Fendt is al meer dan 20 jaar onderdeel van onze merken. Fendt is een zustermerk van Hobby en focust zich op het uitstralen van hoge kwaliteit. Fendt staat niet voor niets bekend om haar veelzijdigheid aan mogelijkheden en kwalitatieve uitstraling in de uitvoering en inrichting. Om die reden is de basis van de kwaliteit gebaseerd op het continue verbeteren van alle details en ook dit jaar zijn de modellen weer verder geoptimaliseerd. Bekijk hieronder het overzicht van de modellen.

 In totaal heeft Fendt 6 modellen opgenomen in haar portfolio:

  • Saphir
  • Bianco
  • Opal
  • Tendeza
  • Active
  • Diamant

Wilt u meer informatie over de modellen? Bekijk al onze modellen via onderstaande knop.

Weet u niet welk model bij u past? Om u te inspireren hebben wij een model van de Saphir en Diamant hieronder voor u uitgelicht.

Saphir 560 SKM

Het model Saphir is de nieuwste serie van Fendt. Saphir is voor iedereen geschikt, of u nou met uw gezin op vakantie wilt of lekker met z’n tweetjes. Alles is mogelijk! Bij Saphir wordt veel aandacht besteed aan rust en ontspanning, daarom is de Saphir 560 SKM ontworpen. In de 560 SKM is de kinderkamer namelijk zo ingedeeld, dat ook u als ouder heerlijk kunt ontspannen.

Binnen de Saphir 560 SKM zijn de ruimtes verdeeld over een lengte van 7,74 meter. In totaal zijn er vijf slaapplaatsen verdeeld over een tweepersoonsbed, ligbank en twee stapelbedden. Tegenover de stapelbedden bevindt zich een ruime badkamer met spoeltoilet, douchecel en een witte wastafel met verlichte spiegel. De keuken is gevestigd in het midden van de caravan, deze is gevuld met een torenkoelkast en handige opbergvakken.

Bent u geïnspireerd door Saphir of wilt u meer informatie over het 560 SKM model? Bekijk al onze Saphir modellen via onderstaande knop.

saphir

Diamant 650 SGD

Het is Fendt weer gelukt om een nieuw model te ontwerpen binnen het Diamant model. Door klassieke hoogwaardige materialen te combineren is de Diamant 650 SGD tot leven gebracht. Met het gebruik van materialen van het allerhoogste niveau heeft Fendt een schitterende caravan ontworpen.

 Met een lengte van 8,6 meter heeft de 650 SGD in totaal vier slaapplaatsen met bedden tot wel 2,30 meter lang. Om de slaapkamer praktisch te vullen zijn er boven de slaapplaatsen handige kastjes gemonteerd om eenvoudig spullen op te bergen. Naast de slaapkamer bevindt zich een ruime badkamer gevuld met een spoeltoilet, wastafel en douchecel. Tegenover de badkamer vindt u de keuken samengesteld met een torenkoelkast, grilloven op gas en grote laden.

Tenslotte zijn alle meubels binnen de 650 SGD zeer comfortabel en voorzien van een hoogwaardige Rovero Castello decor.

Bent u geïnspireerd door de Diamant 650 SGD, maar zoekt u toch naar een andere indeling? Bekijk al onze Diamant modellen via onderstaande knop.

diamant

Een klein weetje

Wist u dat Fendt haar eigen fanclub heeft? De Fendt Caravan Club Nederland is in 1995 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een grote groep kampeerliefhebbers. Spreekt deze fanclub u ook aan? Word dan lid!

Mochten er toch nog vragen zijn of bent u toch op zoek naar een ander merk caravan? 

Wij helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?