Maxia

De nieuwe Hobby: Maxia. Beschikt over alle voordelen van de beproefde en geteste modellen van Hobby en valt op met haar prachtige antracietkleurige design. Een opvallende caravan, volledig volgens de laatste trends. Deze caravan beschikt over hoogwaardige toebehoren en heeft een prachtige afwerking. Dit seizoen is deze caravan voor het eerst beschikbaar in twee indelingen: de 495 UL, die een comfortabele U-vormige zithoek en twee eenpersoonsbedden voorin heeft, en de gloednieuwe 660 WQM.

Premium klasse en een exclusieve uitstraling

 

MAXIA 495 UL

De compacte indeling van dit nieuwe model is de 495 UL. Deze indeling is erg populair, onder andere de Prestige en de Excellent beschikken ook over deze indeling. Vanwege het succes hiervan heeft Hobby ervoor gekozen ook de Maxia hiervan te voorzien. 

De twee losse bedden in de lengte zorgen ervoor dat de caravan multi-inzetbaar is. Daarnaast beschikt de caravan achterin over een gezellig gedeelte voor het hele gezin. In de antracietkleurig, u-vormige zithoek kan het hele gezin zitten. De nieuwe eenkoloms heftafel is eenvoudig met één hand te bedienen en past perfect bij de kleur van de nieuwe bank. 

Aangrenzend is de badkamer en aan de andere kant de keuken met ruime lades.

MAXIA 660 WQM

Het appartement op wielen. Dat is deze ruime en exclusieve indeling van Hobby. Je wordt overspoeld door licht dankzij de vele ramen van die model. 

Er is met name veel aandacht besteed aan het keukengedeelte, dat wordt omlijst door een groot voorraam en een panoramadak.

Dit bijzondere model heeft ongelooflijk veel ruimte en beschikt over een royale keuken aan de voorzijde, een gezellige zithoek, een vrijstaand bed en een luxe wasruimte met apart een douchecabine. Totaal heeft het model een oppervlakte van circa 20 vierkante meter.

Daarnaast vind je in de huiselijke tv-ruimte verschillende gezellige houten elementen. En is er een verwarmde kapstok bij de ingang.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de nieuwe Maxia? Bekijk de Hobby website.

Wilt u graag persoonlijk caravan- advies? We helpen u graag!

0548-521515
info@knobbencaravans.nl

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?