Kampeerseizoen 2022 - kamperen - Knobben Rijssen

Kampeerseizoen 2022

Het kampeerseizoen komt eraan!

Van het heerlijke zonnetje in begin maart krijgen we enorm veel zin om weer te gaan kamperen. Hier en daar worden de caravans al uit de stalling gehaald en voor onderhoud naar ons gebracht. Zodat onze klanten aan het begin van het seizoen direct kunnen kamperen. Wat goed om te zien! Maar wanneer begint het kampeerseizoen 2022 en waarom vinden wij dat Pasen een goed moment is om te gaan kamperen? Lees het hier!

Wanneer begint het kampeerseizoen?

Wij vinden dat het kampeerseizoen eigenlijk nooit echt stopt. Met de caravans van tegenwoordig kun je heel erg goed in de winter kamperen. 

De meeste campings gaan met Pasen weer open dat is het weekend 15 tot 18 april. Dit wordt gezien als het begin van het kampeerseizoen 2022. 

Dit lange weekend gaan de meeste mensen voor het eerst met hun caravan eropuit om alvast warm te draaien voor de langere vakanties.

Paasweekend - Kamperen - kampeerseizoen 2022

Ga deze start van het kampeerseizoen proef-kamperen

Heeft u een camping gezien waar u deze zomer naartoe wilt? Ga dan in dit lange weekend ‘proef-kamperen’. Is dit een camping waar u in de zomer een aantal weken wilt en kunt staan? Hoe zijn de faciliteiten en wat is er te doen?

Nou komt het overeen met de verwachtingen en behoefte? Dan is deze camping perfect om in de zomer terug te komen.  Geen verrassingen tijdens de welverdiende zomervakantie. Ga direct op zoek naar het perfecte plekje voor de zomer! 

Kampeerseizoen 2022 - paasweekend Buitenland

Zet de caravan alvast in het buitenland

Proef-kamperen kan natuurlijk ook met een camping in het buitenland. De caravan er alvast neerzetten en een plek in het buitenland langer huren heeft veel voordelen.

Ten eerste hoeft u maar één keer zo ver te rijden met de caravan achter de auto. De reis is dan alvast gemaakt en u kunt er vaker gebruik van maken. Is er een vliegveld in de buurt? Dan kunt u ook in bijvoorbeeld de meivakantie ‘makkelijk’ heen en weer.

Daarnaast geldt ook hiervoor dat u zeker weet dat deze camping een succes is, anders is er nog tijd genoeg om op zoek te gaan naar een andere camping.

Goed voorbereid voor de rest van het kampeerseizoen 2022!

Toch een voortent in plaats van een luifel, de kinderen apart in een tentje naast de caravan of een grotere tafel? In deze een korte vakantie kunt u goed inschatten wat er nog mist voor een langere vakantie. 

Was het toch een hele uitdaging om de caravan op de plek te krijgen? Dan is het laten monteren van een Mover of een levelsysteem misschien een goede overweging. Uiteraard bent u welkom in onze kampeershop of werkplaats, we helpen u graag!

Laat kampeerseizoen 2022 maar beginnen!

 

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?