Beachy

Hobby heeft een goedkope, lichtgewicht caravan geïntroduceerd, geïnspireerd op strandleven. De goedkope, lichtgewicht caravans kunnen ook getrokken worden door auto’s met weinig trekvermogen. Waardoor kamperen voor nóg meer mensen mogelijk wordt!

Caravan 2022 

De ANWB heeft de Beachy uitroepen tot de Caravan van 2022!
 
‘De Beachy is het strandgevoel op wielen. De standaarduitvoering is eenvoudig, maar met een geweldige look and feel die passen bij de vrijheidsbeleving van jonge kampeerders.
 
Erg handig is de deelbare achterdeur waardoor je fiets en surfplank gemakkelijk kunt vervoeren. Als je de comfortabele banken ombouwt tot één groot bed, heb je een panoramisch uitzicht via die deur.
 
De ontwerpers hebben een caravan bedacht die qua sfeer en uitstraling zo op Instagram kan en dat is belangrijk om een jonge doelgroep aan te spreken!’
 
Wij zijn het helemaal eens met de ANWB!
 

Strandgevoel

De caravans zijn geïnspireerd op het strandleven in de Noord-Duitse bondsstaat Sleeswijk-Holstein. De makers zeggen het strandgevoel naar de camping te willen halen. De eenvoudigste Beachy weegt slechts 900 kilo en kan met 200 kilo worden beladen. Daardoor zou de caravan bij uitstek geschikt zijn voor elektrische auto’s en plug-inhybrides.

In plaats van kastjes bestaat het interieur uit gevlochten opbergmanden, die doen denken aan de grote, overdekte strandstoelen die je vaak ziet aan de Duitse kust. Ook de golfvorm van het dak en de blauwe en beige kleuren zijn op het leven aan zee geïnspireerd.

Interieur

De caravans hebben twee deuren, waarvan één grote aan de achterkant. Hierdoor heb je van binnenuit zicht op  bijvoorbeeld de zee. Verder is er een lounge-zitgroep achterin, die kan worden omgebouwd tot bed. De uitrusting is relatief sober, om de prijs te drukken. Zo heeft de Beachy geen gasinstallatie aan boord. In plaats daarvan is de kampeerder aangewezen op een kooktoestel buiten de caravan of een barbecue.

Ook een badkamer ontbreekt. Op verzoek kan hooguit de kledingkast dankzij een mobiel toilet (Porta-Potti) als wc dienen. Op de accessoire-lijst staan een disselbak voor extra bergruimte en een aluminium, dus lichtgewicht fietsdrager.

De meubels in het interieur zijn niet met schroeven bevestigd maar met verbindingsstukken. De lengte van de caravans varieert van 5,08 tot 5,98 meter en ze bieden twee tot vier slaapplaatsen. Hobby verwacht met de nieuwe modellijn 30 procent meer caravans te gaan verkopen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de nieuwe Beachy? We helpen u graag!

0548-521515
[email protected]

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?