Inspiratie opdoen voor uw volgende vakantie? Bezoek één van de bekendste vakbeurzen op gebied van caravans, campers en uitrustingen! Met populaire merken als Knaus, Fendt en Hobby kunt u deze dagen genieten van de nieuwste primeurs voor 2023. 

Benieuwd op welke vakbeurzen wij te vinden zijn? Wij zetten de bekendste vakbeurzen in onze omgeving voor u op een rijtje.

Caravan Salon Düsseldorf
26-08 t/m 04-09-2022

Welkom op ‘s werelds grootste vakbeurs voor campers, caravans en uitrustingen!

In vergelijking met het voorgaande jaar heeft de Caravan Salon haar assortiment aanzienlijk uitgebreid. Met een uitbreiding van drie hallen worden de assortimenten van 600 exposanten dit jaar gepresenteerd in 16 hallen.
 
Wilt u inspiratie op doen voor uw toekomstige caravan? Dan raden wij het aan om een bezoek te brengen aan deze beurs in Düsseldorf! 
Dordt open dagen

03-09 t/m 11-09-2022

Bewonder alle primeurs van Hobby en Fendt tijdens Dordrecht Open!

Tijdens deze vakbeurs kunt u alle mogelijke indelingen en modellen van Hobby en Fendt bewonderen. Ook als u op zoek bent naar een Hobby camper bent u hier aan het juiste adres. Een betere indruk en overzicht van alle primeurs krijgt u nergens zo goed als tijdens Dordrecht Open. Vele duizenden bezoekers bezochten deze populaire beurs al.

De organisatie ziet Dordrecht Open als een feest. Daarom is het parkeren en de entree gratis! Zo kunt u onder het genot van een hapje en drankje heerlijk genieten tussen al het moois dat Dordrecht Open u te bieden heeft.

Kampeer & Caravan jaarbeurs Utrecht

05-10 t/m 09-10-2022

Hét grootste en gezelligste kampeerevenement van Nederland!

De beurs is geschikt voor ieder type kampeerder. Of u nou uw kampeervakantie tot in de puntjes plant of meer gaat voor een impulsieve vakantie. Bij Kampeer & Caravan jaarbeurs Utrecht kan iedereen terecht!

De Jaarbeurshallen zijn geopend van 5 t/m 9 oktober 2022.  Het wordt weer een grote kampeerbeleving met kampeeraccessoires en -middelen, gepimpte campers, daktenten, tips over duurzaam kamperen, leuke kinder- en outdoor activiteiten en nog veel meer!

Tijdens dit evenement kunt u onder het genot van lekkere drankjes, hapjes en muziek heerlijk inspiratie opdoen voor uw volgende vakantie!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?