Knaus Südwind 460EU

Knaus Südwind 460EU

De Südwind wordt niet voor niets hét caravanicoon genoemd. Een prachtige caravan die dit jaar nog meer opvalt dankzij de vernieuwde CATEYE evolution achterlichten en het elegante dak van High‐Strength GFK. Dan is de indeling 460EU absoluut één van onze favorieten. Dit model is daarbij uitgerust met het E.POWER pakket. 

Op deze pagina vind je alle ins- en outs van deze mooie caravan. 

Dé eyecatcher van Knaus

Knaus Südwind

Al jaren is de Südwind van Knaus een populaire caravan. De Südwind is zelfs een van de eerste caravans waar Knaus mee begonnen is. Het huidige model is modern maar toch tijdloos – een tijdloos silhouet die de naam SÜDWIND eer aandoet. 

De caravan is al jaren een bestseller. Geen wonder, met 15 indelingsvarianten. Een compacte opbouwlengte van 4 meter tot een geweldige 7,5 meter betekent dat er voor iedereen wel wat wils is.

Knaus Südwind 460EU

Deze indeling heeft een lengte van 695 cm inclusief dissel. Wat ervoor zorgt dat het een mooi compact model is. Standaard is het model uitgerust met twee aparte modellen, wat de meest populaire indeling is. Met de compacte model is er in de caravan veel ruimte. De caravan heeft zoveel optiemogelijkheden dat de caravan naar iedereens wens gemaakt kan worden. 

E-power uitvoering

Bovendien is dit model zó nieuw en modern dat het uitgevoerd is met het e-power pakket. Dankzij dit pakket is de caravan gasloos. Sneller, veiliger en comfortabeler dan met de E.POWER modellen kan een kampeervakantie niet zijn.

Dankzij deze uitrusting is er meer opslagruimte en laadmogelijkheid, de caravan beschikt over de modernste elektrische apparaten, een eenvoudigere bediening, meer veiligheid en minder onderhoud!

Meer informatie? Bekijk de video over E-power

Meer informatie?

Wilt u uw eigen Knaus Südwind 460EU samenstellen? Dat kan met de Knaus Configurator!

Wilt u graag persoonlijk caravan-advies? We helpen u graag!

0548-521515
info@knobbencaravans.nl

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?