Kamperen met de caravan

kamperen met de caravan

Kamperen met de caravan

Uw caravan klaarmaken voor het kamperen.

Bent u van plan om met de caravan te gaan kamperen? Is het tijd om de caravan weer uit de stalling te halen? Dan is het tijd om de caravan klaar te maken om te gaan kamperen!

Ein-de-lijk kan de caravan weer uit de stalling en kunnen de eerste vakanties weer geboekt worden. Dan is het wel fijn dat de caravan ook klaar is voor het kamperen. Daarom hebben wij een aantal tips opgesomd.

Kamperen met een veilige caravan

Werkt alles nog? Tijdens de winterstalling kan er van alles gebeuren. De caravan staat een tijd stil, het kan hard vriezen en helaas is ongedierte vaak een probleem bij caravanstallingen. Controleer daarom de volgende zaken:

kamperen met caravan, een veilige caravan
kamperen met de caravan

Kamperen met een schone caravan

De caravan heeft een aantal maanden stil gestaan, meestal worden ze daar niet veel schoner van. Wij adviseren ook altijd om de caravan schoon te maken vóór de winterstalling. Maar ook dan is een goede poetsbeurt geen overbodige luxe.

Maak de watertank en leidingen van uw caravan goed schoon.

In de watertank kunnen bacteriën helemaal hun gang gaan, om maagklachten of andere ongemakken te voorkomen is het verstandig om deze goed schoon te maken. Schoonmaken met water en bleekmiddel is dan de oplossing. Doe 1cl bleekwater op 10 liter water in de watertank, zet alle kranen open en draai ze weer dicht. Wacht twee dagen en dan flink doorspelen met schoon water.

Daarnaast is het natuurlijk fijn om de caravan van zowel binnen als buiten helemaal te poesten. Wilt u de buitenkant van de caravan écht schoon hebben? Breng hem dan langs, dan maken wij de caravan schoon.

Beladen van de caravan voor het kamperen

Het leukste onderdeel! Het inruimen van de caravan. Maak een lijst met dé producten die u nodig heeft voor een ideale vakantie. Begin met een eerste versie, leg het lijstje even weg en vul het iedere keer aan als u een product gebruikt die u ook nodig heeft tijdens de vakantie. Een aantal tips voor het beladen van de caravan:

beladen-caravan-voor-kamperen - knobben

Met deze tips met u goed voorbereid voor het kamperen met de caravan. U kunt zorgeloos genieten. Mochten er toch nog vragen zijn of wilt u geholpen worden met uw zoektocht naar een caravan? 

Wij helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?