Dit jaar nog op vakantie met een caravan van Knaus?

  • Home
  • Nieuws
  • Dit jaar nog op vakantie met een caravan van Knaus?
artikel Knaus

Dit jaar nog op vakantie met een caravan van Knaus?

Knobben maakt het mogelijk voor u!

Wilt u al een tijdje met de caravan op vakantie, maar heeft u nog geen geschikte caravan gevonden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Wij bieden u de mogelijkheid om nog dit jaar met een caravan op vakantie te gaan. Nu zult u denken, dit is een overblijvertje, maar nee juist het tegenovergestelde. We hebben voldoende ingekochte en daarom nog kwalitatieve
caravans van ons geliefde merk Knaus voor u ter beschikking. Bent u (nog) niet bekend met Knaus, wij lichten ons populaire merk, aansluitend met de nieuwste modellen, uit in deze blog.

Al meer dan 30 jaar verkopen en onderhouden we caravans van het merk Knaus, maar waarom? Bij Knaus vinden ze het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een droomvakantie. Dit wil Knaus dan ook graag overbrengen richting haar klanten met de woorden: ‘’Ontdek de vrijheid die beweegt, als in een droom’’. Om dit te realiseren zet Knaus zich er te allen tijde voor in om de perfecte caravan voor u te ontwerpen. Bent u op zoek naar een degelijk sportieve caravan met vele uitrustingsopties? Of toch een compacte caravan met veel indelingsvarianten? Bij Knaus heeft u een breed scala aan mogelijkheden!

 In totaal heeft Knaus 6 modellen opgenomen in haar portfolio:

  • Deseo
  • Sport
  • Sport E-power Selection
  • Sport & Fun
  • Südwind
  • Südwind 60 Years

Wilt u meer informatie over de modellen? Bekijk alle modellen via onderstaande knop.

Weet u niet welk model bij u past? Om u te inspireren hebben wij twee nieuwe modellen binnen het portfolio van Sport en Südwind hieronder voor u uitgelicht.

Sport 650 FDK

Het bieden van ongelooflijk veel ruimte en keuze, dat is waar Knaus Sport voor staat! Om dit waar te maken moet er een XXL caravan ontworpen worden met een breed scala aan uitrustingsmogelijkheden. Dit heeft Knaus voor elkaar gekregen met het Sport 650 FDK model, die over een nuttige lengte van meer dan 6,60 meter beschikt!

De 650 FDK beschikt maar liefst over zes volwaardige slaapplaatsen, dankzij een combinatie van stapelbedden en tweepersoonsbedden. De stapelbedden zijn zo ingedeeld dat er veel ruimte vrij komt voor een apart kindergedeelte met zithoek om te lezen, spelen of puzzelen. Het kindergedeelte is praktisch achterin geplaatst, zodat de kleine kampeerders ongestoord kunnen spelen, terwijl voorin de caravan bijvoorbeeld het eten wordt bereid of de volgende vakantiedag wordt gepland.

Tenslotte bevindt zich in de boeg van de 650 FDK het tweepersoonsbed voor de ouders en direct ernaast de praktische badkamer met een aparte wastafel in de woonkamer. Dit is zowel voor de kleine als grote passagiers erg handig!

Bent u geïnspireerd door de Sport 650 FDK, maar zoekt u toch naar een andere indeling? Bekijk al onze Sport modellen via onderstaande knop.

hobby 1
hobby 3
hobby 5
hobby 7

Südwind 650 UX

Het model Südwind staat bekend om zijn allround kwaliteiten, uitstekende afwerking en een modern design. Wat als al deze eigenschappen worden gecombineerd? Juist, dan ontstaat er een perfecte caravan. Dit heeft Knaus voor elkaar gekregen met het nieuwe Südwind 650 UX model!

De Südwind 650 UX biedt een enorme hoeveelheid aan ruimte en maximaal comfort voor 2 tot 4 personen. Het hart van dit model is het grote bed achterin, dat 2,16 meter lang en maar liefst 2,00 meter breed is. Dit betekent dat u bijna 4,5 vierkante meter puur slaapcomfort heeft!

Daarnaast heeft de 650 UX nog vele andere praktische functies. In de boeg is er een ruime U-zitgroep ontworpen, welke bijvoorbeeld omgebouwd kan worden tot een extra slaapplaats voor 2 personen. Verder kunt u dankzij de grote boegvensters in de zon van het ontbijt genieten dat u heeft klaargemaakt in de ruime hoekkeuken. De keuken is gevuld met veel kasten en planken, die ook op lange ritten voor orde en overzicht zorgen. En zeker niet te vergeten, een ruime toiletruimte! Deze bevindt zich tegenover de keuken en heeft een praktisch indeling met een groot raam, brede wastafel en een gemakkelijk schoon te maken banktoilet.

Bent u geïnspireerd door de Südwind 650 UX, maar zoekt u toch naar een andere indeling? Bekijk al onze Südwind modellen via onderstaande knop.

hobby 9
hobby 11
hobby 13
hobby 15

Wilt u toch liever uw eigen caravan samenstellen? Gebruik dan de Knaus Configurator!

Mochten er toch nog vragen zijn of bent u toch op zoek naar een ander merk caravan? 

Wij helpen u graag!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?