De meest verkochte caravans van 2020

caravans

De meest verkochte caravans van 2020

Het is inmiddels 2021, bij uitstek hét kampeerjaar. Kamperen is dit jaar de veiligste manier van vakantie vieren. U kunt gaan en staan waar u wilt of, wellicht nog belangrijker, waar het veilig en gezond is. Maar wat waren de meest verkochte caravans van 2020? Magazine Campingtrend heeft dit allemaal voor ons uitgezocht. Dit zijn Fendt, Knaus en Hobby.

Alle drie te koop bij Knobben

Laten we beginnen met het feit dat de drie populairste caravanmerken, Fendt, Knaus en Hobby, door ons verkocht worden. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op. Maar waarom waren deze merken zo populair en welk types zijn het meest verkocht? Wij zetten het voor u op een rijtje.

Fendt wederom het meest verkocht

Fendt staat al jaren op nummer 1 als de meest verkochte caravan. Met name ervaren kampeerders zijn erg fan van dit merk, omdat het een degelijk en functioneel merk is. Het meest verkochte type van 2020 is de Fendt Bianco Selection, waar wij al eerder over verteld hebben. Dit type heeft ruime slaapplekken en is helemaal naar uw smaak in te richten.

fendt
hobby-verkocht

Hobby was ook weer populair

Als tweede komt het merk Hobby. Jarenlang was dit merk het meest verkocht, maar is van de troon gestoten door het zustermerk Fendt. Toch is Hobby nog steeds erg populair en staat voor betrouwbaar, geraffineerd en uiterst comfortabel. Dit is ook te zien het de Excellent serie die in 2020 het meest populair was. Oftewel de elegante caravan.

In tegenstelling tot Fendt is het toilet aan de tegenoverliggende zijwand geplaatst.

winterkamperen

Op nummer drie staat Knaus

Deze top drie wordt afgesloten door het merk Knaus. Dit merk noemt haar series: de flexibele, de praktische, de veelzijdige en het caravan icoon. Deze laatste is de Südwind wat direct de meest populaire serie was van Knaus in 2020. Deze serie krijgt in 2021 een extra pakket namelijk de 60 Years Edition. Omdat Knaus in 2021, 60 jaar bestaat.

Onder de indelingen ins de 450FU, het meest populair. Waarbij de Knaus Sport de lichtste serie is.

bianco

Populairste indeling

Bij alle drie deze topmerken is de indeling met het Franse bed in de boeg en een rondzit achterin het meest populair. Voor de Fendt is dat de: 465 SFB, Hobby: 460 UFe en bij Knaus heet deze indeling: 450FU.

Deze indeling is ook bij de meeste andere series te verkrijgen en in een lichte serie.

Deze caravans bekijken?

Wilt u deze merken, modellen en inrichtingen bekijken? Laat het ons weten, dan maken we een afspraak!

0548-521515
info@knobbencaravans.nl

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?