De Fendt Bianco Selection uitgelicht

Bianco

De Fendt Bianco Selection uitgelicht

Van 17 tot en met 21 november houden wij onze najaarsshow. We laten dan de nieuwste modellen van onze merken Knaus, Fendt en Hobby zien. Stuk voor stuk prachtige, kwalitatieve merken waarvan je jarenlang zorgeloos kunt genieten. Maar er is één caravan die we uitgebreid willen uitlichten. De Fendt Bianco Selection.

Waarom de Fendt Bianco Selection?

Dit is dit jaar onze favoriet. Fendt heeft de Bianco Selection volledig gerestyled. Dit heeft voor nog meer comfort in deze caravan gezorgd. Het is een flinke opfrisbeurt, maar het model is zeker nog goed herkenbaar.

Dit is een caravan voor iedereen. Hij blinkt uit door de grote keuze aan innovatieve indelingen. Een van de pluspunten van deze caravan is dat het vier ruime slaapplekken heeft. Daarnaast zorgt het vernieuwde ontwerp van de koelkast, met verbeterde luchtstroomopeningen op het dak, voor een maximale koelcapaciteit.

Je kunt deze caravan helemaal naar jouw smaak inrichten, een grote keuze in compacte opbouwlengtes en een ruime keuze in keukenindelingen en badkameroplossingen.

De indeling van deze caravan

We zeiden het al, deze caravan kent heel veel mogelijkheden. Onderstaand staan de indeling van vier modellen.

Voor iedereen een Bianco Selection

Kortom, voor iedereen is er wel een geschikte Fendt Bianco Selection. Uiteraard helpen wij je graag met het samenstellen van jouw perfecte caravan. Want deze mooie caravan van de vertrouwde Fendt-bouwkwaliteit is bij ons uit voorraad leverbaar! De levertijd varieert want het is afhankelijk van productie.

Wil je meer weten over de nieuwe modellen?

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen?